DiCaprio loovutab teismelistelemmiku tiitli meeleldi Efronile

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio Foto: AP / Scanpix

Näitleja Leonardo Dicapriol on enda sõnul hea meel, et noorem kolleeg Zac Efron teismeliste neiude lemmiku tiitli temalt üle võtab.

Nimelt väidab romantiliste filmidega «Romeo + Julia» ja «Titanic» kuulsaks saanud DiCaprio, et pole kunagi tahtnud noorte neidude ihaldusobjektiks olla, kirjutab Femalefirst.

Näitleja sõnul on ta juba tükk aega soovinud seksisümboli kuulsusest vabaneda ja tunneb heameelt, et noored staarid, nagu «Keskkoolimuusikali» täht Zac Efron, temalt naistelemmiku rolli üle võtavad.

«Vaatan noort Zac Efronit ja mõtlen: sõber, mine võta see endale ja jäta mind rahule,» sõnas DiCaprio. «Ma polnud teismeliste iidoli tiitliga kunagi rahul, ma ei tahtnud kunagi seksisümbol olla ega kogu seda muud värki.»

«Mind võlus tõesti vaid töö ise, mitte midagi muud. Austan väga noori staare nagu Zac, kes selle kõigega hakkama saavad. Austan neid tõepoolest väga,» lisas DiCaprio.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles