Kanal 12 viib laupäeval otselülitustega Rabarockile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rabarock 2008 melu
Rabarock 2008 melu Foto: Liisa Ambur

Värske meestekanal Kanal 12 jätkab laupäevaste otseülekannetega suve lahedaimatelt üritustelt. Juba sel laupäeval saavad vaatajad osa Järvakandis toimuvast Rabarockist.

Reedel ja laupäeval toimuval Rabarockil astub üles rohkem bände kui kunagi varem – lausa 29. Festivali tõmbenumbriteks on Pendulum (AU), Public Image Ltd (UK), Filter (USA), Sunrise Avenue (FIN), Mustasch (SWE) ning loomulikult Eesti bändide esindus eesotsas Rock Hoteli, Metsatöllu, Ultima Thule, J.M.K.E ja Singer Vingeriga.

Kanal 12 otselülitused Rabarockilt algavad laupäeva õhtul kell 19 ning jätkuvad õhtu jooksul.

Suvelaupäevadel rändab Kanal 12 põnevamatesse peopaikadesse üle Eesti, et tuua vaatajateni kõige meeleolukamad suveüritused nagu Rabarock, Watergate, Õllesummer. Möödunud laupäeval tegi ürituste otsa lahti punklaulupidu.

Testosterooni ja adrenaliiniga lajatav uhiuus telekanal Kanal 12 pakub vaatajale kõike, mida ühe õige mehe hing ihaldab: siin on kauneid naisi,pakatavat põnevust, kiireid autosid, kaasahaaravat sporti ja palju muudki.Kanal 12 levib Elioni, Starmani ning STV võrkudes ja ZuumTV-s.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles