Galerii: terrass Komeet avas suvehooaja pidude sarja – after beach party!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval, 12. juunil pidutseti Solarise katusel Komeedi terrassil, kus laheda peoga avati uus igapühapäevane pidudesari SOFT LANDING.


SOFT LANDING on uus kontseptsioon Eesti meelelahutuses - igapühapäevane pidu, kus saab nautida grillmenüüd ja kokteile, võtta päikest ning tantsida mõnusa live-muusika ja loojuva päikese saatel. Riietus üritusel on mugav ja vaba – saabuda võib otse rannast, suvilast, maalt ehk ükskõik kust, kus on veedetud nädalavahetus.

Avapeole saabunud külalised nautisid Rivani Prosseccot ja mojitosid ning Anni Arro imelist suvemenüüd. Muusikalise etteaste tegid DJ Sonic koos Tanel Kuusk’ga trompetil ja Hele-Riin Uib’ga congadel-bongodel ning meeleolukas pidu jätkus varajaste hommikutundideni.

Külalised said osaleda  ka Eviani fotokampaanias „Baby Inside“, mille eesmärgiks on juhtida tähelepanu igas inimeses peituvale aegumatule noorusele ja ühtlasi ka purustada Guinessi rekordit maailma pikima muusikavideo loomisel.

 

SOFT LANDING – after beach party toimub Komeedi terrassil, Solarise keskuse katusel igal pühapäeval alates kell 18.00 kuni hommikutundideni.

Igal pühapäeval mängib beach-house’i DJ SONIC ning alati annab live-kontserti tuntud artist või muusik, toimuvad ka moeshowd ja performanced. Sissepääs on pühapäevastele pidudele tasuta ning oodatud on kõik huvilised. Halva ilma korral jääb pidu ära.
 

Järgmine SOFT LANDING toimub pühapäeval, 19.juunil ja rohkem infot ürituste kohta leida SOFT LANDING – after beach party Facebooki kodulehelt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles