Rabarocki mäng: võida kohtumine Rootsi bändiga Mustasch

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi hard rock ansambel Mustasch
Rootsi hard rock ansambel Mustasch Foto: Frederik Etoall

Hittidega «Double Nature» ja «Bring Me Everyone» raadiokuulajate südamed võitnud Mustasch on eesti rockipublikule juba vana tuttav. 

Festivalidele Green Christmas ja Rocktoberfest bändi toonud promootor Gunnar Viese nimetab Mustaschi üheks parimaks kontsertbändiks maailmas: «Iga nende live on totaalne energialaks, mis ei jäta külmaks kedagi ja paneb ka väga rokikaugel inimesel jala tatsuma. See bänd ongi 100% rokenroll!» .

Mustasch on pikka aega olnud publiku poolt Rabarockile enim soovitud artist ning  lõpuks ometi on festivalil suur heameel Skandinaavia hard-rocki üks eredamaid tähti Järvakandis pealavale juhatada.
Bänd astub Rabarocki pealaval üles reede õhtul kell 21:45.

Elu24 saadab viis fänni Mustaschiga lava taha kohtuma, pildistama ning autogramme saama. Loosimises osalemiseks saada oma lemmik Mustaschi lugu aadressile marta.vasarik@elu24.ee, märgi pealkirjareale märgusõnaks Mustasch ning ära unusta oma kontaktandmeid, et saaksime sinuga võidu korral ühendust võtta. Võitjad avaldame neljapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles