Pulmad tühistatud: Playboy mogul Hugh Hefner sai pruudilt ninanipsu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hugh Hefner ja Crystal Harris
Hugh Hefner ja Crystal Harris Foto: AP

Hugh Hefner oli vaid loetud päevade kaugusel abielusadamast, kui tema  väljavalitu Crystal Harris taganeda otsustas. Mitme allika andmetel tekkis paari vahel möödunud nädalavahetusel tüli, mille tagajärjel naine Playboy häärberist lahkuda otsustas, vahendas TMZ.

Hefner ja temast 60 aastat noorem Harris pidid abielluma selle nädala laupäeval. Pulmadest pidi valmima kahetunnine dokumentaalfilm «Abiellumine Hefiga», kuid ilmselgelt ei tule sellest plaanist midagi välja, sest Harris võttis kaasa kõik oma asjad ning kolis häärberist välja.

Hugh Hefneri esindajalt pole paari lahkumineku kohta õnnestunud kommentaari saada. Alles hiljuti jagas 85-aastane Hefner oma vaimustust uuesti abiellumise üle. «Ma ei plaaninud küll enam abielluda, kuid ei suuda ette kujutada mitte kedagi teist, kellega ma paremini läbi saaksin. Inimesed teevad meie vanuse vahest nii suure numbri, kuid kahel on tegelikult väga palju ühist,» rääkis Hefner.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles