Stylechanneli Pimeõhtusöök Ammende Villas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suve hooaja esimene Stylechannel toimus reedel, 10.juunil  suvepealinnas ja kaunis Ammende Villas. Kui eelmine kord augustis saadeti Stylechanneliga Ammedes glamuurselt  ära imetabane suve siis seekord tervitati uut kaunist suve ning nauditi kunste.


Oma uusi kollektsioone näitasid moekunstnikud Helen Valk-Varavin, Kristi Pedanik ja Marija Posa ning päikeseprillide show oli SAFILOLT.

Lisaks silmailule  moekunsti näol kutsuti osa saama ainulaadsest neljakäigulisest õhtusöögist, mida ei näe!

Pimeõhtusöök on kogemus, mis tasub proovimist kuna muud meeled töötavad hoopis intensiivsemalt maitsmis-, haistmis-, kompamis- ja kuulmismeel üllatavad.

Lisaks erilistele kulinaarsetele naudingutele ning moevaatemängule esinesid trompetist Otto-Karl Vendt ja jazzlaulja Anneliis Kits.  Koos esitasid nad funky-souli-bossanova segust muusikat. Õhtut juhatas ja lavastas Zenja Fokin.

Disaineritest lähemalt:

Disainer Helen Valk Varavini kollektsioon "Absolut Candy" on disainitud, mõeldes särisevalt kuumale suvele, jalutuskäikudele kuldsel rannaliival, pikkadele õhtutele kohvikutes.

Kollektsiooni kaheks alustalaks on suur kogus naturaalsiidist satse ja ainulaadne digiprinditud kangas, mis valmis juba ehetest tuttavatest vidinadetailidest. Moelooja kollektsiooni "Absolut Candy" saab vaadata: www.helenvalk.com.

Disainer Kristi Pedaniku kollektsioon "MINA" jutustab uudsetest värvilahendustest, vastuoludest, glamuurist.

Näha sai kõike, mida võib, ja sedagi, mida ei ole lubatud. Ennekõike lubas Kristi piiridest väljumist, aga siiski fantaasia piirides.

Marija Posa uus kollektsioon on pühendatud disaineri Londoni tuttava uuele plaadile. Kollektsiooni on näidatud ka Londonis ning kõige magusam selles on print. www.marijaposa.com
 

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles