Kumb Playboy kaanestaar kütab Sind rohkem üles?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kumb Playboy kaanestaar kütab Sind rohkem üles? Kas Kairit Tuhkanen või Margret Järv?
Kumb Playboy kaanestaar kütab Sind rohkem üles? Kas Kairit Tuhkanen või Margret Järv? Foto: Playboy Eesti

Juunikuu Playboy kaanel püüab pilku staarmeikar Margret Järv, hulljulge põrguingel, kelle iga sõnavõtt, mis iganes teemal see ka poleks, ei jäta leigeks ühtegi kuulajat.

Kuid mis seob Margretit ja lauljatar Kairit Tuhkaneni? Vastus lihtne – Järve eks ning Tuhkaneni praegune armastatu on ei keegi muu kui staarjuksur ja -näitleja Lauri Pedaja.

Kuid neid kahte neidu ühendab veel üks bravuurikas fakt: ka Tuhkanen on superilusa kaaneseeriaga Playboys üles astunud.

Kumb iludus on karismaatilisem ja seksikam, jäägu loomulikult lugeja otsustada.

Kumma kaunitariga Playboy esikaas aga Sulle, Elu24 lugeja, meeldib? Miks?

Mine osta Playboy, võrdle kaunitare, avalda arvamust Elu24 kommentaariumis ja võida endale lisaks tugitooli tegvusele ka reaalset  Surfi algkoolitust über coolis Battery Surfi Klubis!  

Koolitus sisaldab - teooria koolitust, merel käitumise reegleid, varustuse rigamine ja selgitused erinevate tuuleolude ja distsipliinide osas varustuse valmisel ja siis vette, kus meie kogenud treener õpetab õigeid võtteid, sõidu asendeid ja kui oled andekas nagu me usume Sa oled,  saad ka oma esimesd triibulised merel tõmmata.  

Koolituse loosime, vaimukamate vastajate vahel, välja juba sel reedel, 17. juunil.

Lisaks kommentaariumile saada oma arvamus copy paste`iga ka meie toimetusse anu@elu24.ee, kuhu lisa kindlasti oma nimi, meiliaadress ja mobiilinumber, et saaksime Sinuga võidu korral ühendust võtta. Märksõnaks pane Margret ja Niki.

Anna tuld!

Margreti Playboyle tehtud fotoseeriat näed SIIT.

Kairiti Playboy pilte vaata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles