Francis Ford Coppolalt ilmus peale dekaadipikkust pausi uus film

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Francis Ford Coppola
Francis Ford Coppola Foto: AFP / Scanpix

Film «Youth Without Youth», mis tähistab Francis Ford Coppola naasmist filmitegemise juurde pärast 10-aastast pausi, sai laupäeval Rooma filmifestivalil pärast esilinastust kriitikute poolt üsna erineva reaktsiooni osaliseks.

Neile kriitikutele, kes julgustasid Coppolat jääma oma liistude juurde ning tegema seda, mida ta kõige paremini oskab, ütles mees: «Ma arvan, et me peaksime olema sallivamad nende kunstnike suhtes, kes soovivad midagi uut teha ning mitte nõudma neilt terve elu väitel vaid gängsterifilmide tegemist,» vahendab IMDB.

Lisaks ütles filmilegend, et tema hiljutised kommentaarid Robert De Niro, Al Pacino ja Jack Nicholsoni aadressil olid leidnud tsiteerimist väljaspool konteksti.

«Mul pole nende meeste suhtes mingeid muid tundeid kui austus ja imetlus. Nad on tänapäeva kolm suurimat näitlejat ja nad on mu sõbrad. Ma tunnen nende vastu vaid puhast kiindumust,» lisas Coppola.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles