Briti laulja Adele noolib prints Harryt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry
Prints Harry Foto: SCANPIX

Briti laulja Adele tunnistas, et on Prince Harrysse salaja armunud ning neil oleks koos väga lõbus. Hitiga «Someone Like You» kuulsaks saanud lauljatar teatas, et kuigi talle punapead väga ei istu, siis printsi puhul on ta nõus erandi tegema, vahendas Metro Lyrics.

 
«Ütlesin, et ma ei läheks kunagi ühegi punapeaga kohtama, tean seda. Aga see on ju siiski prints Harry ja minust saaks ju tõeline hertsoginna. Mulle meeldiks temaga kohtama minna. Tundub, et temaga võiks koos väga tore olla,» rääkis lauljatar ajakirjale British Glamour.

Vaatama oma kiindumusele, tunnistas 23-aastane Adele, et vihkab tähelepanu, mida printsi kohtamine endaga kaasa toob. «Ma olen mõne kuulsusega paaril kohtingul käinud ja mulle ei meeldinud see. Lähed välja ning kõik jõllitavad. Ma ei ütle kellega ma käisin. Läheme tavaliselt sellistesse kohtadesse, kus käivad inimesed, kes oskavad oma suu kinni hoida. Samas kõik tahavad mõne kuulsusega magada, seepärast ma väga inimesi ei usaldaks,» lisas naine.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles