Britney Spears peab pulmaplaani

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears
Britney Spears Foto: Dan Steinberg/AP

Britney Spears peab tõsiseid plaane oma endise manageri Jason Trawickiga. Paarile lähedal seisvate isikute sõnul on noored kihlatud ning varsti võib oodata ka pulmakelli, vahendas Monsters and Critics.


29-aastane Spears on oma noore elu jooksul jõudnud abielus olla lausa kaks korda. Tõsi, kõige lühem Las Vegases sõlmitud abielu kestis küll kõigest 55 tundi, kuid läks siiski arvesse.

Ajalehe The Sun andmetel on naise sõrme ilmunud uus kihlasõrmus. Spearsi kallim Jason Trawick on naisest kümme aastat vanem. Allika sõnul palus ta lauljatari endale naiseks nende Los Angelese kodus. Romantilisel moel ehk nagu peab - lilled, küünlad, luuleread ning abieluettepanek.

«Britney tahab uuesti pesa punuda ning lapsi saada. Samas peab naine kinni traditsioonidest ning ei soovinuks seda Jasoniga enne ametlikku abielu,» rääkis allikas. Paar soovib pulmapidu Hawaii saarel pärast seda, kui Spears oma maailmaturnee lõpetab.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles