Beatrice saabus seltskonda koos mehe ja lastega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Schlössle Suveterrassi avamispidu ja Kristina Viirpalu suvekollektsiooni esitlus 08.06.11 - Külaliste seas olid ka Beatrice koos abikaasa Priit Kuusiku ja lastega
Schlössle Suveterrassi avamispidu ja Kristina Viirpalu suvekollektsiooni esitlus 08.06.11 - Külaliste seas olid ka Beatrice koos abikaasa Priit Kuusiku ja lastega Foto: Viktor Burkivski

Aastaid seltsielus figureerinud abikaasade Beatrice'i (41) ja Priit Kuusiku (46) liidus näikse tõesti valitsevat tohuvabohu. Vahelduva eduga on Beatrice väisanud viimasel ajal erinevaid üritusi küll Priiduga, küll oma uue saatja, kunstnik Ed Labetskiga.

Kolmapäeval, 8. juunil toimunud Hotel Schlössle Suveterrassi avamispeole saabus Beatrice siiski taas kord oma abikaasa Priidu ja kahe lapsega.

Paarike ei soovinud siiski piltnikule koos poseerida ning tõttas peale klaasikese veini ja apelsinimahla mekkimist koju. Nimelt oli nende kodurestorani Olevimäel õhtusöögile saabumas presidendipaar Evelin ja Toomas Hendrik Ilves. Beatrice lubas pakkuda neile õhtusöögiks maitsvat kalarooga.

Kiika pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles