Patric Dempsey fännid tekitasid võtteplastil segaduse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patrick Dempsey
Patrick Dempsey Foto: AP / Scanpix

Menusarjast «Grey anatoomia» tuntud näitleja Patrick Dempsey fännid tekitasid uue Disney stuudio filmi «Enchanted» võtteplatsil segaduse.

Dempsey mängib selles uues filmis ühte peaosa ja suur hulk staari fänne oli tulnud filmivõtteid jälgima, kirjutab Yahoo news.

Režissöör Kevin Lima ja näitlejanna Amy Adamsi kinnitusel karjusid Dempsey fännid nii kõvasti, et nad pidid võtted katkestama.

«Pidime võtted katkestama, kuna melu oli nii kõva, et võttemeeskond ei saanud omavahel suhelda ega ka näitlejate tegevust juhendada,» lausus režissöör.

Lisaks püüdsid mitmed Dempsey fännid piirdeaiast üle võtteplatsile tungida.

«Õnneks on Patrick Dempsey väga tugev isiksus ja ta sundis oma fännid piirdeaia taha tagasi ning rahustas nad maha,» lisas režissöör Lima.

«Paarist sõbralikust sõnast, autogrammist ja selgitusest piisas, et fännid paika panna,» nentis näitlejanna Amy Adams.

Lima arvates on Patrick Dempseyga tehtava filmi võtted tema fännikarja tõttu hullemad kui New Yorgi Keskpargis filmimine, kus samuti liigub väga palju inimesi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles