Beatrice`i elus segased ajad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilleball toimus juba kolmeteistkümnendat korda. Seekord Tallinna Vanalinna Päevade ajal Raekoja platsil. Žüriis oli ka Beatrice oma uue noore silmarõõmuga
Lilleball toimus juba kolmeteistkümnendat korda. Seekord Tallinna Vanalinna Päevade ajal Raekoja platsil. Žüriis oli ka Beatrice oma uue noore silmarõõmuga Foto: Jelena Rudi

Aastaid seltsielus figureerinud abikaasade Beatrice'i (41) ja Priit Kuusiku (46) liidus näikse tõesti valitsevat tohuvabohu. Vahelduva eduga on Beatrice väisanud viimasel ajal erinevaid üritusi küll Priiduga, küll oma uue saatja, kunstnik Ed Labetskiga.


Läinud nädala neljapäeval Luscher & Matie`seni veinikoha avamisel, kuhu ta oli tulnud taas Ediga, andis Beatrice aga mõista, et nad on tõesti Priiduga aja maha võtnud.

Kroonika reporteri küsimusele, kuhu Priit jäi, vastas Beatrice: «Ta jäi meist maha toimetama.» Küsimuse peale aga, mis seis tal suhtes Priiduga üldse on, kehitas Beatrice vaid sõnatult õlgu…

Ka päikselisel nädalavahetusel võis Beatrice`i koos oma uue saatjaga näha Tallinna Lilleballil, mille žüriilige daam oli.

Ei Beatrice ega Priit ei soovi hetkeseisu kommenteerida. «Ma tõesti ei tahaks praegu midagi meie kohta öelda,» sõnab ka Priit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles