Cool D leidis uue armastuse?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cool D peaproovis.
Cool D peaproovis. Foto: Maria Vahuri

Suvi on armumiste aeg. Menuka hip-hop-bändi A-Rühm räppar Cool D, kodanikunimega Priit Kolsar (34), kes muidu hoiab lavaväliselt madalat profiili, on leidnud juba suve hakul enesele uue silmarõõmu!

Priidu väljavalitu on temast üksteist aastat noorem võluv brünett Grete Lukka (23).

Igapäevaselt raadiokanalis Sky Plus toimetavat Priitu ja Gretet nähti hiljuti isekeskis õrnusi jagamas Tallinna ööklubis Überblingen, kus Priit oli õhtujuhiks iludusvõistlusele Miss Pompea 2011, kirjutab Kroonika.

Kui Priit just parasjagu laval polnud, jagus paaril klubis silmi ja õrnu embusi vaid teineteisele. Üheskoos romantiliselt aega veetmas jäid nad silma ka missivõistlusele järgneval päeval. Kuigi Priidu ja Grete tutvus on väidetavalt väldanud juba neli-viis kuud, näisid noored pealtnägija sõnul justkui äsjaarmunud, väga õnnelikud ning «kudrutasid kui tuvikesed»!

Cool D jääb enda ja Grete teemal diskreetseks. Samuti selles osas, mis on saanud tema varasemast suhtest Võrust pärit kaunitariga, kellega jagas ühist kodu, eramut Tallina lähistel Kosel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles