Modell Karin Karu: «Söömine on nauding»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell Karin Karu
Modell Karin Karu Foto: Erakogu


Karin Karu on kena ja seksikas Living Models Agency modell, kes on alati silma paistnud originaalsusega nii riietuses kui soengu-stiilis. Buduaar uuris, mis on Karini hobiks.


Toit ja söömine on paratamatult üheks äärmiselt oluliseks osaks meie kõigi elus. Sama oluline on see, mida me sööme. Karini huvi kokkamise vastu sai alguse natuke vähem kui aasta tagasi. «Tekkis suurem huvi tervisliku, värske ning säilitusainetevaba toidu vastu. Ka pizzat saab tervislikult ja samas vägagi maitsvalt kodus valmistada. Kodune toit on palju maitsvam ning odavam kui restoranides.»

Karinil tekkis eelmisel suvel konkreetne huvi söögitegemise vastu ja eriti lemmikuks on saanud tal küpsetamine. «Hakkasin lugema erinevaid artikleid toitainetest ning ise küpsetama, katsetama.»

Algul leidis ta retsepte Toidutarest ning nami-nami kodulehelt, hiljem avastas toidublogid. «Retsepte olen oma maitse järgi natuke alati kohandanud. Loovus on minu arvates söögitegemisel väga oluline, kindlasti tuleb kinni pidada teatud reeglitest. Näiteks kõiki häid asju kokku segades ei tule sealt kohe kindlasti midagi superhead.»
Samuti mainib ta, et natuke soola magusa küpsetise sisse ja vastupidi võib panna küll. See toob toidu maitsenüansid paremini esile. «On retsepte, mida ei tasu ise kohandama hakata. Parim näide on Caesari salati kaste. Kui pole õigeid koostisosi, ei tule sealt midagi head.»

Kusjuures Karinil meeldib väljas söömas käia nüüd isegi rohkem, kuna on huvitavam. Alati uurib ta menüüd korralikult ja mõtleb, mismoodi seda teha või hoopis seda. «Võib öelda, et olen tänu küpsetushuvile muutunud toidu suhtes rohkem valivaks või siis pigem teadlikumaks. Heas mõttes muidugi». Vahel juhtub ikka Karinil, et ostab poest chipse või muud ebatervislikku. «Selles pole minu arvates midagi hullu. Samuti on võimatu süüa juurikaid, kui seal peal pole korralikku maitsvat kastet. Ka tervislik eluviis peab pisut ebatervislikku sisaldama, muidu oleks ju igav.»
Kaunis modell arvestab ka oma elukaaslase soove ning on õppinud kiirelt tegema kiievi kotletti, pikkpoissi, lihapirukaid. «Mina küpsetaksin hea meelega iga päev, kuid keegi peab ju kõik ära ka sööma, nii et tuleb end pisut tagasi hoida!»

Õppida on tal enda arvates veel väga palju ja iga päev veedab neiu paar tundi kindlasti arvuti taga ja uurib toidublogisid. Muidugi on noorel kokkajal endal ka toidublogi - pisikeputukas.blogspot.com. «Olen kindel, et just see on ala, kus soovin end võimalikult palju arendada ning võib-olla ühel hetkel tekib võimalus ka raha teenima hakata.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles