Dagmar Oja ei tea argipäeva tähendust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dagmar Oja
Dagmar Oja Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Eesti üks tuntumaid taustalauljaid Dagmar Oja töö ei sõltu tihtipeale nädalapäevast ega kellaajast. Argipäeva kui sellist tema elus tavamõistena ei eksisteeri, vahendas veebiajakiri Buduaar.


«Mu töö toimub olenemata päevast ja vahel isegi ajast. Kõik, mis tööajast üle jääb, on minu puhkus. Mul ei ole sellist asja, et nädal aega rabelen ja siis puhkan, mul ei ole see võimalik. Vahel on nii, et tean – puhata ja välja magada saan end alles ülejärgmise nädala teisel poolel ja siis tulebki selleni pingutada,» kirjeldas Dagmar Oja oma töögraafikut. Tööst ja argipäevamuredest ta ennast väga välja lülitada ei saa, on nii-öelda «stand by» peal.

«Minu töö on põhimõtteliselt kogu aeg... Argipäev – ma eriti ei tea selle tähendust,» muigab Oja. Siiski jätkub Dagmaril kiire elutempo juures aega ka puhkuseks. Õnneks ta palju ei vaja – vahel piisab paarist päevast kiire perioodi jooksul, et korra hinge tõmmata ja energiat koguda. «Kuu aega korraga – ma ei tea, ma väsiks siis vist puhkamisest ära... Selline nädalane puhkus on kõige toredam!»

Kuigi lauljatar on suur päikese kummardaja ning proovib igal võimalikul juhul sõpradega soojale maale puhkama sõita, meeldib talle ka vabu päevi Eestis ning üksinduses veeta. «Ideaalne puhkus on aega mõnusasti üksi veeta, sest siis saab kõige paremini puhata,» selgitas ta ja lisas: «Aga ma ei ütle ka ära soojamaareisidest sõpradega, kus saab eemal olla siinsest keskkonnast, mis vahel on päris väsitav.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles