«Saladused»: pedofiilist koolidirektor ja imelaps

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Roosma
Tuuli Roosma Foto: Kanal 2

Tänase Kanal 2 saate «Saladused» esimene lugu rääkis loo tüdrukuid ära kasutavast koolidirektorist ning teine lugu jutustas emast, kes elas poja peal välja oma täitumata unistusi.

Saates näidatud lood on tõestisündinud, kuid inimeste privaatsuse huvides on nimed ja kohad muudetud ning taaslavastustes mängivad näitlejad.

Perverdist koolidirektor

Teismeline Karin läks uude kooli lootuses, et seal on asjad teistmoodi. Selgus aga, et õpetajad on ikka sama nõudlikud ja poisid ikka samasugused pubekad.

Varsti kohtus ta koolidirektoriga, kes hakkas talle kohe mesijuttu rääkima. Asi läks nii kaugele, et nad suudlesid.

Ühel õhtul nägi Karin, kuidas direktori kabinetist väljus mitu tüdrukut. Kui ta mehelt aru päris, väitis too, et Karin on ikka kõige tähtsam ning muutus vägivaldseks. Neiu tõrjus mehe tagasi ning rääkis sellest oma viis aastat vanemale sõbrannale Triinule.

Triin soovitas asja politseisse anda enne, kui midagi hullemat juhtub, kuid Karin ei tahtnud seda teha.

Pärast juhtunut hakkas direktor manipuleerima õpilase hinnetega. Alles kooli lõpetamisel sai Karin aru, et ta polnud kunagi direktori ainuke ning mees oli lihtsalt pervert.

Juhtum leidis aset mitmed aastad tagasi ning Karin on kindel, et praegu läheks ta sellise asjaga kindlasti politseisse, kuid toona oli liiga noor ja naiivne.

Vanemate imelaps

Anneli võttis pähe, et tema poeg Joonatan on klaverigeenius ja koormas lapse klaveritundidega üle.

Kui Joonatan kurtis, et ta ei jõua enam, otsustas ema ta korvpallitrennist ära võtta. Treener ütles, et poiss on väga andekas ja soovis mingisugust kompromissi, kuid Anneli jäi oma otsuses vankumatuks.

Joonatan kurtis isale, et too võiks emale mõistuse pähe panna ning ütles, et ei suuda enam niimoodi. Isa veenmine loomulikult ei aidanud.

Anneli jaoks oli mõistusevastane, et pärast pikka harjutamist sai poeg klaveriõpetuse hindeks ikkagi kolme.

Ta oli valmis murega õpetaja juurde tuiskama, kuid Joonas takistas teda ning ütles, et kui asi jätkub, siis ta kooli enam ei lähegi.

Anneli sai viimaks oma veast aru ja lubas lapsel korvpalli mängida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles