Poolpaljas Nõia- Ints eksponeerib kehavõlusid Kunderi tänava autopesulas

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

 Elu24 otsustas mõni nädal tagasi Nõia-Intsu tööotsingutele õla alla panna ning tööpakkujate ja Intsu vahel vahendajaks olla.

Kohe hakkaski Intsule pakkumisi sadama ning alates eilsest demonstreerib tattoodega kaunistatud poolpaljas Ints oma kehavõlusid Kunderi tänava autopesulas.

Mis juhtunud on Ints? Päike paistab ja sina higistad tööd teha?

Nii on. Tööpakkumisi tuli nagu oavarrest. See oli parim pakkumine ja nüüd olen autopesulas tööl. Siin jagub aega vahepeal ka päikest võtta.

Oled üsna napis vormis? Kas see on kohale meelitanud juba ka õrnema soo esindajaid?

Seda nii lühikese ajaga öelda ei oska, aga just käis oma autot pesemas peomees Reno Hekkonens näiteks... Küllap varsti on ka Marje Hansar kohal.

Kuidas tööga hakkama saad? Kas oled sedasorti tööd varem teinud?

Väga hästi läheb! Kliendid on rahul. Ma teen väga korralikult. Teiste inimeste autodega käin õrnalt ja hoolikalt ringi nagu oleks enda omad. Ma tahan, et kliendid minu tööga rahule jääksid ja tagasi tuleks.

Ja sina Anu saad siit firmast autopesu alati tasuta. Tule ja proovi! Sa ei kahetse!

Kuulsin, et oled saanud veel ühe põneva tööpakkumise?

Jah, järgmisel nädalal lähen töövestlusele ühte juuksurisalongi. Kui hästi läheb hakkan kahes kohas tööd vehkima - autopesulas ja ilusalongis.

Edu Sulle Ints!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles