Malaisia aktivist vabandas Twitteris 100 korda

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malaisia aktivist vabandas Twitteris 100 korda
Malaisia aktivist vabandas Twitteris 100 korda Foto: huffingtonpost.com

Malaisia opositsioonipoliitiku nõunik ja tuntud aktivist nõustus seoses kohtusse jõudnud laimamisjuhtumiga Twitteris 100 korda vabandama.

Fahmi Fadzil tunnistas end ühe kirjastusefirma laimamises süüdi ning edastas kolme päeva jooksul Twitteris 100 korda vabanduse, edastab BBC.

«Ma mustasin kirjastust BluInc Media ja ajakirja Female Magazine. Võtan oma sõnad tagasi & vabandan,» kirjutas mees.

BluInc Media ei soovinud juhtumit kommenteerida.

«Selle juhtumi saab nüüd lahendatuks kuulutada,» lausus Fahmi.

Laimamisjuhtum sai alguse, kui mees kirjutas selle aasta jaanuaris Twitteris halvustavalt BluInc Media poolt välja antava ajakirja Female Magazine kohta. Väidetavalt oli ajakiri halvasti kohelnud Fahmi seal töötanud sõpra, kes oli rase.

Fahmi advokaat Syahredzan Johan kinnitas, et mees vabandas Twitteris paar tundi pärast solvangute edastamist. Sellegi poolest saatis firma advokaat mehele kirja, milles selgitas, et BluInc Media tahab kohtu kaudu kompensatisooni saada ning nõuab, et mees vabandaks Malaisia suurimate ajalahtede vahendusel.

Tegemist on esimese korraga, kus laimamisjuhtum sai lõpliku lahenduse sotsiaalmeedia leheküljel Twitter.

BluInc Media annab Malaisias välja rohkem kui 20 naiste-, tervise- ja elustiiliajakirja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles