Anu Saagim käis Türgis kolmandat silma avamas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Mul oli plaanis, et õhtul pidu-pidu, aga pärast õliprotseduure lihtsalt liuglesin üle Leonardo da Vinci sildade toa poole, läksin voodisse ja uinusin nagu printsess!» õhkab Anu Saagim Kroonika Ilu-eris.

Tema visiit ühte Euroopa kallimasse spaahotelli, kus Araabia printsid-printsessid parandavad enda välimust kullamaskide ja ilukirurgiaga, oli Anu sõnul üle mõistuse!

Kullatud eralennukiga sõidutatakse Türki Mardan Palace’i ilukirurgiakompleksi üle maailma parimaid kirurge ja rikkaid patsiente. Viimased saavad pärast noa alt tulekut seal ka suursuguse hoolduse keskel taastuda.

Sääraste ülikallite ilupakettide peale Anu hammast ei ihu. Niisamuti ei lasknud ta endale ligi kiusatust käia luksuslikus kalamarjamassaažis ega proovinud lehtkullalaastudest näomaski.

Küll aga lasi ta mõnuga avada enese kolmandat silma ajurveda iidse meditsiinitehnikaga – 45 minutit jutti niristati talle laubale hõrgult lõhnavat õli, mis mööda keha alla voolas.

«Ma olen eluaeg unistanud, et saaksin lihtsalt lebada väga kallis õlis, iga naharakk seda imamas!» rõkatab Anu.
 

Laras, Antalyas ehk Türgi Rivieras asuva Mardan Palace’i spaakompleksis, mis ainuüksi 1100 m2 suur, on võimalik nautida 45 erinevat massaaži, hammami, erinevaid eksootilisi saunu ja basseine.

Hotelli VIP-külalistele on rajatud salaspaa – ilutempel, kuhu pääseb vaid salasõna kasutades läbi metsikult möllava kose. «See, mis nende veekardinate taga avaneb, on kirjeldamatu. Kullast ja marmorist saunakompleks võtab esialgu sõnatuks. Seal võib nautida näiteks musta kalamarja ja kullamassaaži, šampanja- ja kristallivanne, ioon- ja thalassoteraapiat,» loetleb Anu. Esindatud on kõik saunatüübid tervest maailmast, välja arvatud eestlaste suitsusaun.

«Seal on isegi lumekoobas, kus reaalselt sajab lund. Meie pidasime seal lumesõja maha!» naerab Anu.

 

Pikemalt loe Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles