Superstaari-Triin: see saade on ainus võimalus lauljana tuntuks saada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» 7. saate läbimäng. Triin Niitoja
«Eesti otsib superstaari» 7. saate läbimäng. Triin Niitoja Foto: Jelena Rudi

Superstaarisaate lõpp kujunes emotsionaalseks, lahkuma pidanud Triin Niitoja tervitas fänne ja andis intervjuusid silmad veekalkvel.

«Pisarad tulevad eelkõige pingelangusest. Et nüüd jõuab kohale see, et saade on läbi ja kus ma omadega üldse käinud olen,» rääkis Triin Niitoja Elu24’le.

«Kui laval oled, siis ikka ei ole seda tunnet, kas see ongi nüüd see telesaade, mida ma olen mitu aastat ise telerist vaadanud .. see kõik ei jõua nii ruttu kohale ja siis ongi .. noh emotsioonid käivad üle pea. Kõik inimesed tulevad kallistama ja vaatavad sind selliste kurbade nägudega .. siis hakkab endal ka hale, hakkad teisi lohutama,» üritas neiu oma emotsioone sõnadesse panna.

Saatesse tulemine oli lauljatari jaoks kindel otsus. «Ma olen alati teadnud, et tahan lauljaks saada. Kaua ma ikka veel venitan, vanust on ka juba küllaga,» muigas 23-aastane neiu. «Et siis mõtlesingi, et nüüd on kindlasti juba aeg minna ja lauljana pead olema ju tuntud ning see saade ongi praegusel hetkel ütleks, et ainus võimalus lauljana tuntuks saada,» lisas ta.

Iseenda esitusega jäi Triin Niitoja rahule. «Ma ei arva, et mul nüüd emotsionaalne pool täiesti nullis oli, ma ei saanudki aru, mida see Rein Rannap täpselt kommenteeris … aga ma jäin enda esitlusega tegelikult rahule,» ütles lauljatar ja lisas, et tema hispaania keelne lugu rääkis armastusest ja igatsusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles