Carola Madis ja Printz Board saabusid Tallinnasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Los Angeleses resideeruv reporterineiu Carola Madis (24) saabus laupäeva õhtul Tallinnasse oma elukaaslase Printz Boardiga (38), kes on bändi Black Eyed Peas klahvpilli- ja trompetimängija, muusikaline direktor ja produtsent.

Carolale ja Printzile olid Tallinna lennujaama vastu tõtanud paljud nende sõbrad ja tuttavad. Staaride saabumise puhul paugutati värvilisi rakette ja joodi šampanjat.

Peale kehakinnitust ja muljetamist Lounge Butterfly`s suunduti linna peale möllama. Printzile korraldati meeleolukas ekskursioon läbi eksootilise Tallinna öö.

Tervisex drinke nauditi klubis Hollywood, Privé, Teater, Vabank, Vabandust ning hoogne finiš toimus pühapäeva hommikul, Peeter Rebase sünnipäevapeol, klubis Kapp.

Carola kohtus Printz Board'iga LAs  lauljanna Kerli Kõivu kaudu möödunud aastal.

Printz on bändile Black Eyed Peas teinud näitkes sellised lood nagu «Don' t phunk with my heart», «Where is the love», «Missing you».

Printz pärjati hiljuti ka BMI Award 2011 auhinnaga. BMI auhinnad antakse heliloojatele ja autoritele, kelle lugusid on eelneva aasta jooksul kõige rohkem USA raadiotes mängitud. Printz sai auhinna popi kategoorias Black Eyed Peasi lauluga «Meet Me Halfway».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles