Online intervjuu: Elu24 lugejate küsimustele vastas Teele Viira

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari viies stuudiovoor, Teele Viira
Eesti otsib superstaari viies stuudiovoor, Teele Viira Foto: Jelena Rudi

Elu24 lugejate küsimustele vastas «Eesti otsib superstaari» saates osalenud Teele Viira. 

Kui pead end maailmatasemel lauljaks, siis miks pole seda su hobides kirjas?? (hobid: võrkpall, sõbrad, loodus, raamatud, filmid). Ja võib-olla selgitad kuidas sõbrad su hobid on?

Laulmine on mo lemmiktegevus maailmas ja samas ka minu töö, hobideks lisasin köik muu, mida jöuan vabal ajal teha.

Mida sa nüüd oma vaba ajaga peale hakkad?

Vaba aega on hoopis vähem kui saateajal

Kas sa ise arvasid et oled superfinaali konkurent?

Unistasin sinna jõudmisest ikka.

Kas teadsid, et saarlased andsid sinu poolt tuhandeid hääli, aga need lendasid vastu taevast? Mina ka, aga emt’st öeldi, et te pole helistanudki.

Ma kuulsin jah, et probleeme oli, aga keegi pole töestanud selle probleemi suurusjärku.

Kas sa millalgi Haapsallu tuleksid esinema?
Ikka!

Kas planeerid vöi elad hetkes? Oled sa möelnud milline on su elu 28 aasta pärast?

Elan hetkes, aga unistan palju. 28 aasta pärast olen 50 – ma arvan, et elu on siis löbusam kui kunagi varem

Tere! Ma olen suur fänn. Kui sa mäletad siis Mu isa on Hain Hõlpus ja ma küsisin sult Solarises autogrammi. Niisiis. Mu küsimused: Kuidas siis nii läks? Kas sulle meeldivad lapsed kes laulavad? Kas kui oleks võimalus sa läheksid siis saatesse tagasi? (fännid juba proovivad sind tagasi saada). Kas sa lähedki nüüd McDonaldsisse tööle? Kas sa jätkad laulmisega? millal tuleb sul suve kontsert? Aitähh! :)

Ma ei tea kuidas nii läks. Lapsed, kes laulavad, on üliägedad ja cool’id! Ma ütlesin jah, et läheksin McDonaldsisse tööle, kui muid pakkumisi ei tule, praegu aga pakkumisi on.

Kas sulle meeldib võitluskunst? Kas sulle meeldib su hääl, kui sa räägid? Kas sulle meeldivad kõrged kontsad? Kas saade andis sulle midagi?

Vöitluskunstidest spetsiifiliselt ei tea ma midagi, aga Söjaprintsess Xena oli küll kunagi mo lemmik. Imelik on ikka vahel kuulata oma könekeelt. Nii murraku kui ka tämbri töttu.

Kas kavatsed nüüd puhkust võtta ja Saaremaale puhkama minna?

Kavatsen, aga loodan, et need kavatsused lähevad täide ka!

Kas su ilusad pikad ripsmed on päris enda omad?

Mul on loomulikult muidugi ka pikad ripsmed, aga saate ajal panin pikendused, siis ei pea koguaeg värvima ennast. Vaat näed, said siira ja ausa vastuse.

Kas sa oled samuti Guns N’ Rosesi fänn? Kui jah siis sa võiksid mõnda lugu veel laulda?

Olen fänn ja mötlen Superstaari tuuril teha mönda GnR-i lugu.

Kus sa tantsimist oled õppinud? Kas sa ise pead ennast paremaks laulmises või äkki hoopis tantsimises?

Ei ole tantsutrennis käinud kunagi, aga kodus peegli ees olen ikka “öppinud” karates ja hüpates.

Kes sinu arvates võidab Eesti otsib superstaari? Kuhu tahaksid jõuda on laulja karjääriga välja?

Loodan, et äkki Liis. Tahaksin jöuda punkti, kus taipan, et olen loonud palju ja head.

Tuleksid Austraaliasse seiklema?

Peaksin jahh Austraalias ka söbrannadel külas ära käima.

Mäletan, et Eesti hip hop festivalil tegid vist ühtede beatboxeritega jämmi.Väga mõnus oli, kas sellist asja ka tulevikus näha võib? Oled avatud igasugustele projektidele nagu näha. Word up!

Olen avatud igasugustele pakkumistele. Beatboxer Ray’ga oli väga mönus koostööd teha ja sealt tegelikult mingis möttes mo karjäär ka algas.

Hey, tahtsin küsida, et mis on su lemmikspordiala ning mis spordiga oled tegelenud?

Lemmik on vörkpall, aga olen jalgpalli ka mänginud ja siis oleks ekstreemspordi trennis käinud ja köikide tavapäraste spordialadega ka. Sport meeldib!

Tere Teele! Minu lemmik selles superstaarisaates olid sina. Mul on paar küsimust:Kas sa oled mänginud High School Musicalis? Kas olid väljaminekus pettunud? Igatahes hoian sulle pöialt sind edasistes tegemistes:)

Ma mängisin jah High School Musicalis – see oli ülivägev! Ma ei ole väljaminekus pettunud. Aitähh pöidla eest!

Tere Teele!! Sa olid minu arust kõige parim laulja üldse Eesti otsib superstaaris.Ma olin koguaeg sinu poolt ja lootsin,et sina võidad!Sul on lihtsalt nii hea hääl ja kui keegi küsis,kes on sinu lemmik eesti otsib superstaarist siis ma ütlesin,et loomulikult Teele Viira.Minu küsimus on:Kas sa oled juba väiksest peale laulnud ja kas sa tahtsidki väiksena lauljaks saada?Tervitades Mariin-Heleen

Hei Mariin-Heleen! Aitähh Sulle heade sönade eest. Olen väiksest peale laulnud, aga kui väike olin, ei pidanud ma sugugi hästi viisi. Aastatega läks asi veidigi paremaks.

Kas sul oli/on mõne superstaari finalistiga ka kuumemad tunded kui lihtsalt sõprus?(sa kindlasti ei ütleks seda kui oleks, aga for real, be honest.

Olen väga honest ja ütlen, et ei olnud kuumemaid tundeid kui söprus, aga kuumad söprussuhted on mul köigiga siiani

Kas oled olnud korraga vahekorras rohkem kui ühe mehega?

Ei

Kas sa oled kunagi Hiiumaal käinud ?

Muidugi olen, piinlik, kui saarlane pole hiidlasel külas käinud, siis ei teaks, mille kulul legendaarseid tögamisnalju teha.

Mida sa sööd, et nii ilus ja seksikas oled?

Üldiselt palju jäätist.

Tervist Teele! Vasta palun, kuidas on tunne, ühel hommikul kuulsana ärgata?

Pole seda tunnet kunagi tundnud.

Millega tegelesid enne superstaari saadet? Käisid Tallinnas kuskil koolis või tööl? Olen sind Clazzis laulmas näinud, väga äge hääl on sul:) Sinu hääle tunneks kindlasti raadiost ära:)

Öppisin Otsakoolis ja käisin esinemas erinevatel üritustel. Aitähh!

Kas teile seda "ö" tähte igal pool rõhutada natuke labane ei tundu? Ise olen ka saarlane ja vahel lipsab "ö" täht kogemata "õ" asemel sõnadesse sisse, aga teadlikult seda küll ei rõhuta ka kirjakeeles mitte. See ei ole eesti keeles korrektne ja pealegi tundub selle rõhutamine natuke ülepaisutatud, kas te ei leia? Aitäh.

Räägime siis selle “Ö” asja selgeks. Kui oled saarlane, siis tead, et könekeeles on see meil köigil sees. See, kui palju Sa seda röhutad on So enda vaba valik. Mina olen patriootlik saarlane ja räägin nii vöimalikult palju “ö”-ga kui vähegi vöimalik, selleks et pärandit elus hoida ja et mo lapsed ka selle üle vötaks. Siis nüüd mis puutub kirjapilti, siis olen kasutanud mitteametlikes ja löbusates kirjatöödes alati “ö”-d, mis muidugi ei tähenda, et ma ei oskaks loogaga tähte kasutada. Löpukirjandi punktiarv oli ikkagi päris korralik. Ma saan täiesti aru, kui see kellelegi liiga teeb, aga ma ei pea ennast muutma. Endale meeldimine ja endaga läbisaamine on siin elus üks tähtsamaid asju. Siililegi selge, et avaldustes vöi Presidendile kirjutades ma nalja ei teeks ja kirjutaks nii öigesti kui vöimalik. Loodan, et saad veidigi minu seisukohtadest aru ja mötlen, et kui Sulle “ö” väga ei meeldi, siis tuleks mandrile söpru otsima tulla – SIIN ON PÄRIS PALJU “õ”-d. Juhhei.

Nonii Teele. Nagu siin enamus, olen ka mina Sinu suur austaja. Lemmik olite Sina ja Kevin. Räägi, kas Teil võibolla tuleb ka mingi ühine lugu või tegemised ? Ja räägi ka oma ilunippidest, alati näed nii särav ja kena välja :) Igatpidi soovin Sulle edu ning loodan Sind edaspidi ka kuulda raadios ! Tubli olid, Teele!

Pole praegu plaaninud Keviniga midagi teha, aga ei välistaks seda projekti kindlasti.

Tere Teele! Küsimus on tegelikult lihtne ja konkreetne.. Kas Sa reaalselt ise ka aru saad kui vapustava häälega, supermega välimuse ja kõiki pahviks lööva isikupäraga laulja Sa tegelikult oled? :D Oehjah... Igatahes, tervisi ja kõikse paremat Sulle, siit Pärnupoolelt!

Suur aitähh. Pärnupoolelt on alati hea tervisi saada. Tervitan vastu kah!

Millised on su tavalised asjad meigikotis?

Mul pole alati meigikotti kaasas, aga pöhiasi on huulepalsam, mis mahub igale poole taskutesse vöi kuhu vaja.

Keda / Mida pead oma elus tähtsaimaks?

Pere.

Teele palun tule mulle naiseks :)

Noo.. Pead vist enne isa jutul ära käima kosjaviinaga siis vaatab edasi :D

Mis muusikastiilile tahaksid tulevikus pidama jääda, mis žanris näed end eelköige laval?

Ma ei kujuta ette ja ei tea veel. 22-aastasena ei peagi köiki vastuseid omama. Eks seiklen ja näen, mis juhtuma hakkab.

Kas olite nõus, et jäänud seltskonnas olite kõige nõrgem laulja?

Arvamusi vöib vabalt olla nii palju kui on inimesi. Sul vöib öigus olla oma arvamuses, samas on meil köigil oma plussid ja miinused.

Teele, kas Sul tuleb kunagi ka oma plaat välja? Soovin Sulle kõiges edu ja õnne! Triin ;)

Südamest loodan, et tuleb. Ning kui tuleb, siis loodetavasti ka hea!

Mida arvasid kohtunike kommentaaridest teiste finalistide kohta ja kas arvad, et mõned olid liiga karmid?

Möned ikka olid jah.

Kui sul avaneb/avaneks võimalus tegeleda mingi heategevusega, siis millist eluvadkonda sa tahaksid heategevuse kaudu aidata? Millisele probleemile tähelepanu tõmbamiseks sa oma populaarsust kasutaksid?

Lapsi tahaksin aidata. Ma ei tahakski vöibolla mingit suurt kampaaniat teha, kuivörd ise vötta aega ja minna külla näiteks Haiba lastekodusse ja seal mängides teha headmeelt lastele ja endale ka. Mulle nii väga meeldis seal lihtsalt mängida.

Kas oleksid nõus kokku saama fänni või fännidega? :)

Ikka

Kellelt võtad riietumiseks nippe? Räägi veidike oma stiilist.

Köikidelt oma stiilsetelt söbrannadelt. Mo stiil on väga kirju ja imelik ja veider. Üks päeve dressed, teinepäev kontorikostüüm. Vatsavalt tujule täiesti.

Kas sa Valgamaaga ka kuidagi seotud oled? Või on sul plaan Valgamaale tulla?

Ei tea, et oleks Valgamaaga seotud, aga eks ma sinna ikka satun kunagi.

Millised filmid on sulle kõige rohkem hinge läinud?

Vaatasin hiljaaegu “Kiterunnerit” – läks väga hinge ja ka “Precious”. Löbusamatest filmidest meeldis multifilm “Blue”- see läks hinge oma värvilisuse ja südamlikkusega.

Teele, kas sulle meeldib Justin Bieber ja kas sa tahaksid saada sama kuulsaks kui tema?

Ei

Kas sa käisid kunagi tõesti Pohlaku pojaga?

Kus ma käisin?

Kui pikk Sa oled?

178cm

Kuna olen algusest peale olnud Sinu tulihingeline fänn, küsin, kas laulad edaspidi vaid rokki või teed mõned hingematvalt kaunid esitused ka vanemale generatsioonile, memmedele-taatidele? "Tango" oli väga väga vinge! Olen aru saanud, et soovid jätkata lauljana. Soovin Sulle südamest edu ja õnne sellel raskel ja okkalisel teel!

Suurim tänu!

Olen SUURIM fänn ja tahaksin küsida, et kui teie olete minu iidol, kes siis teie iidol?

Minu iidol on mo ema!

Mida arvad nendest "maailmalõppudest"?

No loodan, et minu eluajal neid ei tule.

Kas sa usud ,et telefoniliinidel midagi viga oli?

Ma ei ole väga sügavuti sellele möelnud, aga vöis ju töesti olla.

Kas kahetsed , et ei läinud Eurovisioonile koos Getter Jaaniga?

Ei kahetse

Kas sa tead sellist kohta nimega Värska?

Tean

Ma lihtsalt armastan sind, sa rokid ja oled üldse nii võimatult äge :) kahju et sind isiklikult ei tunne. Aga küsimus ka: kui sind näiteks tänaval kohata siis kas võib ligi hüpata ja näiteks koos pildi teha? Mõningatele see ei meeldi aga kuidas sina sellesse suhtud? :)

Ma pole kellelegi veel ei öelnud. Aga ebaviisakus mulle ka ei meeldi. Kui viisakalt palud ja naeratad – ALATI!

Kas oled uhke saarlasena, või sa tahaksid "õ" tähe ära õppida ja hakata rohkem mandril tööd tegema?

Ei tahaks.

Mida sa arvad Artjomist?

Artjom on ülisõbralik ja positiivne PÄIKE

Kas muudaksid oma esinejanime? Kui jah siis milliine see oleks?

Ma pole sellele möelnud, aga kui variante on, siis vöiks need välja pakkuda.

See bigbändi lugu, džässilik, on tõesti justkui su häälele valatud. Kas oleksid nõud proovima ka džässi suunda oma edasises lauljaelus?

No eks ma seda olen proovinud ka – "Close to you" ei olnud esimene lugu selles stiilis, mida olen pidanud laulma. Jazz mulle väga meeldib.

Märkasin, et sul asub kaelal väga huvitav tätoveering, kuid pole kordagi jõudnud aru saada, mis seal täpselt on. Äkki räägid lähemalt? :)

Seal on kujundatud muusika tähtsus mo elus.

Te olete ääretult põnev lava peal. Mulle tohutult meeldib ka Teie hääl, kuid isegi, kui see mulle ei meeldiks, siis ikkagi tuleksin Teie kontserdile vaatemängu jälgima. Sellest ka küsimus, kas Teile ei tundu, et Eesti jääb Teie jaoks pisikeseks? Et Teil on suur potenstiaal ka mujal läbi lüüa? Kas Teil on huvi minna välismaale (polegi see enam ju nii ilmvõimatu)?

Loodan, et Eesti jääb ükspäev pisikeseks ja et olen selleks ajaks kogunud Eestis piisavalt kogemust ja maitset ja stiili, et minna kaugemale ja seal ka rokkida.

On mõni poiss silmapiiril?

Kui praegu kodus ringi vaatan, siis ei ole kahjuks.

Kas elu on ilus?
ELU ON ÜLIILUS!

Kes valged roosid lava taha saatis?
See oli üks salapärane mees.

Oli hetki, kui kahetsesid saatesse minemist?

Mitte kordagi

Mis sa teeksid kui oleksin sinu fänn, ja paluksin sind oma sünnipäevale laulma, raha eest. Kas oleksid nõus ?

Pead ilmselt mo manageriga rääkima, kas vajalik kuupäev vaba, aga mina tahaksin ikka tulla.

Mida arvad Kevinist?

Kevin on mul väga hea söber ja ilus rahulik hing.

Kas sa 27. mail Teatri Puhvetisse(Tallinnas) The Doorsi Tribüütgruppi «Texas Radio and The Big Beati»  ei taha kuulama tulla? :D Ürituse Info: http://www.rada7.ee/yritus/53655/

Tahan

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles