Piltuudis: Beatrice seltskonnas uue meessaatjaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KULDMUNA gala külalised - Beatrice saatjaga
KULDMUNA gala külalised - Beatrice saatjaga Foto: Liis Treimann

Salapärane daam eesti seltskonnas Beatrice, varasem modell ja nüüdne modelliagentuuri omanik, pani fotograafide kaamerad plõksuma, kui saabus eileõhtusele galaüritusele uue meessaatja seltsis.

Ruudulises pintsakus ja hoolsalt sätitud seitliga härrasmehel Beatrice käevangus jätkus tähelepanu vaid oma kaaslannale. Beatrice ise nägi vapustavalt hea välja.

Juuresolev pilt on võetud eileõhtuselt reklaamiauhindade galal KULDMUNA.d.

Miks Beatrice otsustas siit läbi astuda, võime vaid oletada. Tõenäoline on, et kuna modelliasjandus on tihedasti seotud reklaamiasjandusega (pildistamised ja filmimised), tahtis Beatrice saada värsket ülevaadet, kes on eesti reklaamiäris kuumimad tegijad.

Gala toimus Kadrioru Kunstimuuseumis, ehk KUMUs. Väärib ära märkimist, kui toredasti sobib see hoone lahedateks seltskonnaüritusteks. Rahval on aatriumis ruumi ringi saalida, avar ja samas sopiline siseõu pakub võimalust lähemaks jutlemiseks ja muidu jõlkumiseks. Igasugu esinejad saavad oma kunsti pakkuda avaras näitusesaalis.

Tulles tagasi ürituse juurde, olgu veel mainitud, et rahvast oli kohal ikka päris palju, aga laiemalt tuntud inimesi lisaks Beatrice`le ei hakanud üldse silma, kõik olid sellised reklaamiinimesed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles