Lauri Pedaja jätab tantsusaate pooleli?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pedaja ja Kristina Tennokese - "Tantsud tähtedega" 3.saade
Lauri Pedaja ja Kristina Tennokese - "Tantsud tähtedega" 3.saade Foto: Jelena Rudi

Filminäitleja ja tantsustaar Lauri Pedaja vasaku jala päkapealsed sidemed on vigastatud ja ta vajab puhkust. Mis saab aga tantsutähest endast? Kas saade tuleb pooleli jätta või tuleb vapralt edasi võidelda?

Juba eelmisel pühapäeval oli Lauril tõsiseid probleeme tantsimisega. Nimelt olid tema päkad ülekoormusest paistes, mistõttu jättis Lauri isegi peaproovis tantsimise pooleli.

Kuna jalavalu oli tõsine ja madala kontsaga tantsukingi oli tal võimatu varba otsa torgata, siis saatis ta oma ema koju punaste tenniste järgi.

«Pärast tantsu hüppasin ühel jalal tagaruumi. Trennis või proovis oleksin jätnud kohemaid tantsu pooleli,» pihtis Lauri pärast saadet Õhtulehele.

«Ei, tantsusaatest ma siiski lahkuda veel ei kavatse. Isegi selline mõte oleks rumal. Kui mul isegi jalg kipsis oleks, tantsiksin ära,» rääkis Lauri sel nädalal Buduaarile.

Lauri sõnul on jalavigastuses süüdi tantsukingad, millega jalg siiani harjunud pole. «Jalg ei ole lihtsalt nende kontsadega harjunud ja hakkab järele andma,» tõdeb juuksur.

Kiire elutempo juures pole Lauri veel arsti juurde jõudnud, kuid loodab trennide ja juuksuritöö kõrvalt selle aja näpistada. «Kui ma trennide ja töö kõrvalt aega peaks kunagi leidma, siis lähen esimese asjana arsti juurde!»

«Käia saan ja väga ei lonka. Tantsimise juures annab kõige rohkem tunda. Kuid jah, jalga hoian hoolega ja õhtuti teen isegi sooja jalavanni,» jutustab Lauri.

Õnneks peab Lauri järgmises saates tantsima aeglast fokstrotti, mis erilist rabelemist ei nõua.

Vaata Lauri ja Kristina eelmise tantsusaate pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles