Argo Ader: Helenaga on meil asi romantikast kaugel

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tantsud tähtedega" 2.saade - Argo Ader ja Helena Liiv
"Tantsud tähtedega" 2.saade - Argo Ader ja Helena Liiv Foto: Jelena Rudi

Romantilise sädeme otsingud «Tantsud tähtedega» staaride vahel on läinud nii kaugele, et internetikommentaatoridki hoiavad silmad lahti ja kannavad ette, keda, kus ja kellega nähtud - näiteks Argo Aderit oma partneri Helena Liiviga mere ääres jalutamas.

Ent kui Argolt seikade kohta aru pärida, vastab ta rahulikuks jäädes, et kõigele on mõistlik ja loogiline seletus ning pereelus (Argo on abielus kena blondi stjuardessi Reinega ja neil on 16- ja 6-aastane poeg) on tal kõik endiselt hästi, kirjutas Õhtuleht.

«Mere ääres jalutamine on küll tõsi, aga romantikast on asi kaugel,» ei näe Argo põhjust pealtnägijate kirjeldatud seiku salgama hakata - ta rõhutab, et võib asjust vabalt kõnelda, sest karta pole tal midagi, nagu puhta südametunnistusega inimesel ikka.

Argo ei tee saladust sellestki, et Helenaga tõesti väga hästi läbi saab, aga armuleeki ei tasu nende vahelt siiski otsida.

«Meie suhe Helenaga on sõpruslik ning professionaalne, energia on suunatud tantsimisele ja seeläbi heategevusele,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles