Pippa Middleton on populaarsem kui ta hertsoginnast õde Kate

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pippa Middleton
Pippa Middleton Foto: SCANPIX

Suurbritannias tehtud uuring näitas, et Pippa Middleton edestab populaarsuselt oma vanemat õde, prints Williamiga abiellunud Cambridge´i hertsoginna Catherine`i.

Pippa Middleton jäi 29. aprillil toimunud pulmade ajal paljudele meelde oma kena välimuse ja sundimatu käitumisega, kirjutab Daily Mail.

Pulmadest möödunud ühe kuuga on Kate hakanud unustustehõlma vajuma ning brittide uueks lemmikuks on saanud Pippa.

Prints William ja ta naine olid Seišellidel kümnepäevasel privaatsel pulmareisil, mida ajakirjanikke kajastama ei lastud.

Meediaanalüütikute sõnul pöördus ajakirjanike tähelepanu Pippale.

Uuring näitas, et pärast pulmi on Kate`i elu-olu kajastamine hakanud järk-järgult vähenema.

Ajakirjanduse huvi Cambridge´i hertsoginna vastu kahanes 94 protsendi võrra, kui kuningliku pere esindaja teatas, et noorpaar soovib mesinädalad rahus veeta.

Selle tulemusena pöördus pilk vabale ja vallalisele Pippale. Ainuüksi möödunud nädalal avaldati temast erinevates väljaannetes 60 kirjutist.

Uuringufirma Kantar Media Intelligence uurija Brian Merroni sõnul on Pippa Middleton meedia survega hästi hakkama saanud ja saab ka edaspidi, kuna ta on oma töö ja perekondlike suhete tõttu avaliku elu tegelane.

Pippa Middleton töötab oma vanemate firmas pidude korraldajana.

«Ei ole üllatav, et huvi Kate Middletoni vastu kadus pärast pulmi üsna kiiresti. Üllatav on see, et meedia tähelepanu pöördus ta õele. Pippa tähelend oli ootamatu. Oodata on, et ta iga sammu hakatakse jälgima ning ta on pikka aega meedialemmik,» lisas Merron.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles