Andres Puustusmaa kiire naistevahetus - uus silmarõõm on Terje Saar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Filmirežissöör Andres Puustusmaa (40) ja tema näitlejannast abikaasa Natalja (32) andsid juba aasta alguses sisse lahutuspaberid. Peale filmi «Rotilõks» esilinastust, märtsi alguses, kinnitas paar ka ametlikult, et nende rohkem, kui kümme aastat kestnud abielu on lõhki. 

Aprilli alguses jõudis avalikkuse ette uudis, et rohkem kui kümme aastat koos olnud Andrese ja Natalja abielu on karil ning paar lahutab.

Esimesi märke lahkuminekust märgati juba Puustusmaa viimase, kahe kuu eest esilinastunud filmi «Rotilõks» tiitrites, kus Natalja oli oma nimest Puustusmaa ära jätnud.

Näib, et Puustusmaa naudib nüüd uut tulemist seltskonnamaastikul. Varem  madalat profiili pidanud Andres on täna tihe ööklubide külastaja. Ka naisi vahetab mees sama usinalt kui sokke.

Kroonika sünnipäeval ja ööklubi Teater avamisel oli Puustusmaa käevangus nooruke blond kinnisvaramaakler Maris Vaikla, kes on äravahetamiseni sarnane mehe ekskaasa Natljaga.

Eile, 26. mail toimunud gurmeerestorani Nevski terrassi avamisel nautis Andres šampanjat aga hoopis brüneti seltskonnadaami Terje Saarega.

Paarike oli enne avamist jõudnud käia ka šopingul, sest Puustusmaa saabus pittu käsivarrel Bossi kaupluse ülikonnakott.

Kiika pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles