Superstaari saate superfinalistid lähevad juunis ühisele tuurile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari kuues stuudiovoor
Eesti otsib superstaari kuues stuudiovoor Foto: Jelena Rudi

15. - 22. juunini astuvad Eesti erinevates linnades üles käimasoleva teleprojekti Eesti Otsib Superstaari viis viimast superfinalisti, lisaks kellele astuvad kaheksas linnas toimuval kontserditel üles ka juba rahva poolt armastatud ning tunnustatud lauljad.

Nii võibki näha esmakordselt ühel laval värskelt Eurovisioonilt naasnud Getter Jaanit, kahte eesti populaarseimat noorema põlvkonna meeslauljat - Ott Leplandi ja Koit Toomet, eesti popiprintsessi Lennat ja Eesti Otsib Superstaari käesoleva hooaja finaliste Rosannat, Teelet, Liisi, Artjomi ja Triinu.

«Ootan eelseisvat tuuri suure huviga,» ütleb eelmisel hooajal Superstaari saatest tuule ja populaarsuse tiibadesse saanud Ott Lepland. «Võimalus jagada lava heade muusikute ning lauljatega on iga artisti suur rõõm. Olen kindel, et publikule on selline kontsert heaks võimaluseks näha ühel laval nii enda jaoks juba tuttavaid kui ka veel mitte nii tuttavaid artiste.»

Kontserttuuri korraldaja Danel Pandre sõnul on Eesti Otsib Superstaari Live tuur 2011 suurepärane võimalus inimestel tulla ja vaadata oma lemmikute etteastet ka mujalt kui telerist: «Igal pühapäeval on küll telestuudio täis publikut ja fänne, kuid paraku on ikkagi nii, et väga paljud ei saa oma lemmikutele otsekontserdil kaasa elada ning peavad leppima telesaatega. Ometi on kõigi viie näol tegemist väga heade lauljatega ning just seetõttu saigi antud tuur ellu kutsutud, et viia viis viimast finalisti rahvale lähemale. Ning see, et kaasa löövad Ott, Getter, Lenna ja Koit on ainult lisaboonuseks.»

Eesti Superstaar Live tuur 2011 leiab aset 15.- 22. juuni üle Eesti:
15.06 - Võru Kandleaed
16.06 - Pirita Kloorstri varemed
17.06 - Haapsalu Piiskopilinnuse õu
18.06 - Kuressaare Lossihoov
19.06 - Rapla Laululava
20.06 - Rakvere Laululava
21.06 - Tartu Laululava
22.06 - Pärnu Vallikäär

Piletid tuurile on saadaval Piletilevist.

Eesti Otsib Superstaari on eetris TV3's igal pühapäeval, algusega kell 20.35.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles