Galerii: SKAZKA pidas oma teist sünnipäeva!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel 20. mail tähistas muinasjutuline üritus SKAZKA - Сказка Bacardi esitlusel ööklubis CatHouse oma teist  SÜNNIPÄEVA!!! Seekordseks muinasjutu teemaks oli MAŠA JA KARU!
 


Külalistele oli esmakordselt avatud kogu suur suveterrass, pakuti sünnipäevatorti ja terve öö mäidati multikaid Mašast ja Karust.

Kaasakiskuv saksofonishow oli Märten Kaldamäe poolt. Kõige selle kõrvale oli võimalik nautida oma lemmikkokteile,  hõrku vesipiipu ning eriti häid sushi- ja sakuskavaagnaid restorani Silk poolt.

Peomeeleolu eest hoolitsesid kahel korrusel korraga DJ Julia Pavlova, DJ brILJAnt ja DJ ValentineBlack ning lisaks loositi kõigi külaliste vahel välja 500 eoro väärtuses kinkekaart Estouri poolt reisimiseks Kreetale!

Järgmine Сказка toimub juba 17. juunil 2011 ööklubis CatHouse algusega kell 22.00, kus on avatud samuti kogu suur väliterrass!

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles