Kõht suveks trimmi! Vol 2

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõht suveks trimmi!
Kõht suveks trimmi! Foto: blogspot.com.

Seekord jätkame siis sealt, kus «Kõht suveks trimmi! Vol 1» pooleli jäi...

Nagu juba eelmises loos öeldud sai, selleks et saada endale pilkupüüdvaid kõhulihaseid, on eelkõige tähtis kõhu pealt rasv ära põletada. Seda siis läbi tasakaalustatud ja kulutustele vastava toitumise ning targa treenimise.

Just nimelt- kulutusele vastava toitumise! 

Mida rohkem treenid, seda rohkem võid sa süüa ning vastupidi. Just sellel põhjusel on nn kaalulangetamist lihtsam teha,  lisades oma elurütmi ka treeningu.

Süüa vähem, eriti suvel, on alati raskem, kui tiba treenida.

Arvesta, et kõhulihas on lihasgrupp nagu iga teine, seepärast peab ka kõhulihas saama piisavalt puhkust. Kuigi organismid on erinevad ja koormusest taastumine erinev, iga päev kõhulihaste treenimine (oleneb muidugi treeningust)  polegi ehk väga otstarbekas.

Mõnele sobib treenida kõhtu ülepäeviti, teisele hoopis korra-kaks nädalas.

Lihtne on meeles pidada treenituse kasvamise põhireeglit - kui iga järgneva treeninguga jõuad eelmisest rohkem, oled valinud õige treeningkoormuse.

Ent kui iga treeninguga, vaatamata sellele, et treenid äärmise innukusega, muutub harjutuste tegemine üha raskemaks ja raskemaks, tuleks anda lihasele puhkust. Loomulikult on teine äärmus ka liigvähene treenimine…

Vaata videolt ideid just koduseks kõhulihaste treenimiseks!

On ju suvi rohkem vabas looduses veetmise aeg ja kurb, kui ilus ilm nullib sügisel-talvel-kevadel tehtud  raske töö.

Vaata lisaks www.kaalustalla.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles