Helen Adamson on kogu elu oma ilu ja edu tõttu valearusaamade all kannatanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson räägib koolikiusamisest Vanalinna koolis
Helen Adamson räägib koolikiusamisest Vanalinna koolis Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Lisaks ilusale välimusele, edukale karjäärile ja pealtnäha luksuslikule elule särab Helen Adamson (31) ka avatud ja targa inimesena. See aga on vaid hoogu juurde andnud stereotüüpide tekkele, mistõttu naine tihti väärilisest tunnustusest ilma on jäänud.

Avalikkuse ees kõige enam lauljana tuntust kogunud Helen peab positiivusest pakatavat, samas äärmiselt ausat ja avameelset isiklikku blogi. Täna avaldatud postituse teemaks on stereotüübid, mis naisele elus haiget teinud. Inimesed on tema edu ja head elujärge pidanud kellegi teise teeneks, blogis räägib naine asjaolude tegelikest tagamaadest. 

«Mind on alati seostatud erinevate stereotüüpidega: ilus tüdruk - kindlasti rumal ja pinnapealne; koos vanema mehega - kindlasti ülalpeetav; edukas - kindlasti rikkad vanemad.» Heleni edu ja «rikkuse» taga on ainult üks inimene - tema ise.

Kuidas ta seda kõike täpselt tegi ja saavutas loe inspireerivast postitusest SIIN

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles