Prints William läks pärast mesinädalaid jalgpalli mängima

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja Cambridge`i hertsoginna Catherine
Prints William ja Cambridge`i hertsoginna Catherine Foto: SCANPIX

Prints William, Cambridge`i hertsog ja ta abikaasa Cambridge`i hertsoginna Catherine saabusid oma mesinädalatelt Seišellidel tagasi.

Kuningliku pere esindaja teatel oli paar pulmareisil kümme päeva ning nad jõudsid Londonisse möödunud nädalalõpul, edastab The Telegraph.

William ja Catherine puhkasid luksuskuurordis, kus ööpäev maksab 4000 naela.

Prints Williamit nähti aga eile Londonis Battersea pargis sõpradega jalgpalli mängimas. Seda pealt vaadanute sõnul oli tegemist tõsise jalgpallitreeninguga.

Prints William käis jalgpalli mängimas ka paar päeva enne 29. aprilli laulatust. Allika sõnul olid printsi löögid sama täpsed ja tugevad kui enne abiellumist ja pulmareisi ning ta on heas sportlikus vormis.

Cambridge`i hertsog ja hertsoginna kohtusid täna USA presidendi Barack Obama ja esileedi Michelle Obamaga, kes on Suurbritannias visiidil.

Nädala lõpul suunduvad nad tagasi Walesisse Anglesey saarele, kus nad elavad. William töötab sealses õhujõudude baasis päästehelikopteri piloodina.

Seišellide valitsus tänas briti kuninglikku paari, et nad nende riigis asuva kuurordi oma puhkusekohaks valisid. Prints ja ta naine olevat kohalikke tänanud, et nüüdne puhkus oli nende elus parim.

See oli juba teine kord, kui Cambridge`i hertsog ja hertsoginna selles riigis puhkasid. Esimest korda käisid nad seal 2007. aastal, kui nad abielus ei olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles