Nõia-Ints sai kolm asjalikku tööpakkumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõia- Ints paneb Soomes katuseid, mai 2010
Nõia- Ints paneb Soomes katuseid, mai 2010 Foto: Erakogu

Mõni nädal tagasi praalis meie kuulus staarnõid Indrek Leibur aka Nõia-Ints, et tema ilusa ilmaga tööl ei käi. Eile sadas lõpuks ometi vihma ja Ints suundus lõuna paiku koos sõbraga tööotsingutele.

«Mul on plaanis hakata kelneriks... Noh, ettekandjaks siis... Praegu on väliterrasside hooaeg juba käes ja kohvikutes-pubides kindlasti kibedaid töökäsi vaja,» arutles Ints.

«Ma sobiks mõnda sellisesse kohta, kus käib palju soomlasi ja juuakse kõvasti õlut. Olen väga hea suhtleja. Mulle meeldib inimestele kärbseid pähe ajada ja ilusaid naisi sebida.»

Ka Elu24 otsustas Nõia-Intsu tööotsingutele õla alla panna ning tööpakkujate ja Intsu vahel vahendajaks olla.

Eilse päeva jooksul saabuski Intsule kolm tõsiseltvõetavat tööpakkumist:

Artur: Pakuksin Nõia-Intsule tööd, kui ta ikka tõsiselt huvitatud oleks. Töö seisneb siis selles, et oleks vaja ühe väga  populaarse ööklubi ukse peal inimeste piletid kokku koguda, kotti panna ja hiljem edasi ürituse korraldajale toimetada.

Töö ei ole raske ja on ka hea lisatasu teenimise võimalus. Tööpäev kestaks 23:00 õhtul kuni 05:00. Tasuks 30 eurot õhtu pealt!

Taavi: Oleks pakkuda Intsule tööd müügialal. Tegevusvaldkond sama millega ta ise üle kere täis joonistatud on.

Toomas: Pakuksin Nõia-Intsule tööd. Teemaks rongiliiklus ja konkreetsemalt liiprite paigaldamine raudteel. Tööd jaguks kogu suveks. Töötasu väga hea!  

Seega Ints, kuigi täna sirab taevas jälle päike ja töötegemise tuju ilmselt nullilähedane, mõtle ja kaalu siiski häid pakkumisi ning hakka mõnest neist kiirelt kinni. Kaugel see sügiski, tuulte ja tormidega, enam on...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles