Uut kinodes: Jason Statham tõlgendab «Blitzis» politseitööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jason Statham jaanuaris oma filmi "Mehhaanik" esilinastusel
Jason Statham jaanuaris oma filmi "Mehhaanik" esilinastusel Foto: FRED PROUSER/REUTERS

«Kui me ei suuda kaitsta omasid, mis mõtet me tööl siis üldse on?» küsib äsja lähedase kaotanud naispolitseinik sekund enne, kui Jason Stathami kehastatud vanemkonstaabel Brant ta oma karukallistusse haarab.

Tom Brant vastuseid ei tea. Kuid ta teab, et on otsustanud usaldada endas peituvaid keldi instinkte. Tõsi küll, need instinktid loovad talle vastuolulise (et mitte öelda vägivaldse) kuulsuse.

Niisiis,Londoni linnas on pisikurjategija Barry Weissi (mängib Aidan Gillen) peas käinud krõps, kui ta hakkab kunagises baarikakluses kogetud häbi välja elama kuulide läbi, mida ta politseinike pihta tulistab. Pihtasaanud politseinikud on kõik Branti kodujaoskonnast.

Politseijõud loovad erirühma, mida tuuakse juhtima kunagi samas jaoskonnas töötanud üks teine vastuolululise (et mitte öelda liigagi õrnatundelise) kuulsusega politseinik. Nimeks Porter Nash (mängib Paddy Considine).

Vastuolulised mehed omavahel klapivad ja jaht kurjategijale algab.

Niisiis, üldjoontes, kui teile meeldib teleseriaal «Räpane Mackey», pruuni värvi alkohol, kivi, metall ja tumedam süžeekoloriit, võib «Blitz» kinokülastamise vaeva täitsa ära tasuda. Forum Cinema kinodes vaatas seda filmi reedest pühapäevani 1268 inimest, saavutades publikumenult nädalavahetusel kolmanda koha.

Hea lugeja, kas Sina oled seda filmi juba näinud? Kuidas meeldis? muljeta!

 

Paar kildu Stathamilt:

1. Arvad, et ma tassin pliiatsit kaasas?

2. Ja peaaegu filosoofiline: Kui valid vale kisma, vali vähemalt õige relv.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles