XLRnetlabel korraldab suure avapeo

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidu
Pidu Foto: Caro / Scanpix

Üsna pea Eestis tegevust alustav internetipõhine plaadifirma XLRnetlabel peab Halloweeni ööl, 31. oktoobril, maha suure avapeo Kultuurikatlas.


Sel puhul lendavad siia XLRnetlabel’i sõbrad Saksamaalt – DD Dubster ning Sonic Depth Trap. Samuti astuvad üles kohalikud techno- ja elektromuusikud.

Peo esinejate nimistu:
(DJ) DD Dubster (Dresden, Germany / Insulin productions, SPUR1) - dubstep, raggajungle, bliphop
(live) Sonic Depth Trap (Dresden, Germany / Phonocake.org) - techno
(live) Hendrik Kaljujärv
(live) Dr.Esc (XLR, IBR) - 8bit
(live) Kinkymint (XLR)
(DJ) Jass Seljamaa

Lisainfo: http://connection.xlr.ee

***

DD Dubsteri DJ setid on segu eksperimentaalsetest Reggae, Ragga, Bliphopi, Dubstepi ja Electronica teostest. Tema stiil pole ainult kuulatav, vaid ka tunnetatav – see on bassilahutus, mis räägib helilise loo.


Sonic Depth Trap alustas muusika tegemist 14-aastasena oma vanemate esimese arvutiga, kus oli 40Mhz ja 20 Mb'ne kõvaketas. «Tarkvara, mida kasutasin, oli «Impulsetracker» ja hiljem «Screamtracker». Te ei usuks, et sellise varustusega on võimalik mingit audiot teha, aga nii see oli,» jutustas mees. Hiljem ostis ta juba süntesaatorid ja tarkvara arenedes hakkas taas arvutit kasutama: «Praegu ühendan ma neid mõlemaid ja see on parim lahendus!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles