Premia otsib Eesti unistuste jäätist!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäätisetootja Premia Tallinna Külmhoone ASi juhatuse esimehe Kuldar Leisi sõnul on Eesti jäätiseturg hästi välja kujunenud
Jäätisetootja Premia Tallinna Külmhoone ASi juhatuse esimehe Kuldar Leisi sõnul on Eesti jäätiseturg hästi välja kujunenud Foto: AS Premia Tallinna Külmhoone

Täna alustab Premia Tallinna Külmhoone Eesti lemmikjäätise otsimist, küsides Eesti jäätisesõpradelt, milline on nende unistuse jäätis.

Kampaania kulmineerub käesoleva aasta augustikuus, kui rahvahääletuse ja žürii valiku tulemusel unistuste jäätis välja valitakse ning seejärel ka turule tuuakse.

 
„Premia on Eesti esimese jäätisevabrikuna jäätist tootnud juba 55 aastat ning selle aja jooksul toonud turule jäätisi nii vabariigi aastapäeva tähistamiseks kui ka Olümpiaregati puhuks. Nüüd aga tahame teada, milline on üks õige Eesti unistuste jäätis, tahame selle koos väljamõtlejaga valmis meisterdada ning ka turule tuua ja seeläbi Eesti jäätiseajalukku uue peatüki kirjutada,“ ütles Premia Tallinna Külmhoone juhatuse esimees Kuldar Leis.

„Kampaania on sisult lihtne ja vormilt moodne- kõik jäätiseunistused saab meie veebilehele kirja panna ning rahvas saab hääletada, milline neist soovidest neile enim meeldib. Kolm kõige populaarsemat mõtet pääsevad finaali, nende põhjal tehakse valmis ka jäätiste esialgsed näidised, milledest omakorda auväärt žürii valib välja kõige parema. Ja selle jäätise toome koostöös jäätiseretsepti autoriga ka hiljemalt järgmiseks suveks turule,“ selgitas ta.

 

Unistuste jäätise otsing algab täna ning retsepte või lihtsalt maitsesoove saab saata kuni 20. juunini. Samaaegselt toimub veebiaadressil www.premia.ee/unistus rahvahääletus, mille tulemusena selgitatakse välja kolm kõige rohkem populaarsust võitnud ideed, milledest valmistatakse ka esialgsed maitsenäidised.

Žürii koguneb ning annab oma lõpliku otsuse käesoleva aasta augustikuus. Žürii poolt võitjaks kuulutatud jäätis tuuakse Eestis turule hiljemalt 2012.aasta suveks. Reeglid ning täiendav info kampaania kohta on üleval nii Premia veebilehel www.premia.ee/unistus kui ka Facebookis www.facebook.com/eestijaatis alajaotuses.

 

 

Premia Tallinna Külmhoone jäätisevabrik alustas tööd 1956.aastal, olles esimene Eesti jäätisetööstus. Tänaseks on ettevõttest kasvanud Eesti ja kogu Baltikumi turuliider, mille aastane tootmismaht on 7000 tonni ja mis annab Tallinnas aastaringselt tööd rohkem kui 200-le inimesele.

80% ettevõtte sortimendist on koorejäätised ning 2/3 Premias toodetavatest jäätistest läheb ekspordiks. Premia Tallinna Külmhoone on börsifirma AS-i Premia Foods Tallinnas asuv tütarfirma ja ettevõtte tuntumad kaubamärgid on Väike Tom, Eriti Rammus, Vana Toomas, Premia, Vau!, Põhjatäht, jt. Premia jäätised ei sisalda säilitusaineid ning transrasvhappeid.



 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles