Coppola ründab Pacinot, Nicholsoni ja De Nirot

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Al Pacino
Al Pacino Foto: AFP Photo / Scanpix

Režissöör Francis Ford Coppola ründas kuulsaid näitlejaid Robert De Nirot, Jack Nicholsoni ning Al Pacinot, nimetades neid laiskadeks.

Nimekas lavastaja, kes on koos töötanud nii De Niro kui ka Pacinoga filmis «Ristiisa», seletab, et neil kolmel näitlejal puudub igasugune ambitsioon ning nad ei võta vastu väljakutseid oma karjääris vaid eelistavad elada hoopis selle maa rasvast, vahendab Wenn.

«Ma kohtusin Pacino ja De Niroga ajal, mil nad olid oma sõiduvees, noored ja veidi ebakindlad. Isegi tollal, peale «Ristiisa»» seletas Coppola. ei olnud nad veel piisavalt valmis ütlemaks, et teeme midag mud väga ambitsioonikat,

«Pacino tahtis alati teatris mängida. Tahtis teha Peer Gynti ja Shakespeare’i.»

Lavastaja leiab, et neist kõige laisem on veel Nicholson: «Ma usun, kui oleks olemas roll, mida De Niro ihaldaks, siis ta püüdleks selle poole. Ma ei usu, et Jack seda sama teeks. Jackil on raha, mõjuvõim ja naised ning ta on veidi Marlon Brando moodi, väljaarvatud, et Brando pidi üle elama päris raskeid aegu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles