Video: kadunud austraallanna surnukeha leiti Kanada järvest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alison Raspa
Alison Raspa Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Möödunud aasta novembris jäi Kanada lääneosas Briti Columbias kadunuks austraallanna Alison Raspa, kelle surnukeha leiti nüüd Whistleri mäesuusakeskuse lähedasest Alpha järvest.

Kanada politsei sai teate Austraaliast Perthist pärit 25-aastane Raspa kadumise kohta 23. novembril 2017, mis oli ligi viis kuud tagasi, teatab The Guardian.

Alison Raspa
Alison Raspa Foto: Twitter.com

Kanada politsei sõnul kontakteerusid möödunud reedel, 16. märtsil nendega Alpha järve ääres olnud, kes teatasid surnukehast.

Whistleri päästjad ja vägivaldsete surmajuhtumite uurijad kinnitasid Raspa surnukeha leidmist ning lahkamine peaks andma vastuse, mille tõttu ta suri.

Alison Raspa
Alison Raspa Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Politsei andmetel lahkus austraallanna 22. novembri 2017 õhtul Whistleri restoranist, kuid ei jõudnud majutuskohta. Ta kavatses sõita bussiga hotelli, kuid mõni aeg pärast ta lahkumist restoranist said sõbrad sõnumi, et ta on eksinud.

Sõbrad üritasid temaga kontakti saada, kuid see ei õnnestunud ja lõpuks teatasid nad ta kadumisest politseile. Politseinikud leidsid Whistlerist viie kilomeetri kaugusel Alpha järve juurest ta mobiiltelefoni, kuid naist mitte.

Veel ei ole selge, kuidas Raspa hotelli asemel järve äärde sattus.

Kanada Whistleri panoraam
Kanada Whistleri panoraam Foto: wikipedia.org

Whistleri politsei informeeris Raspa pere ta surnukeha leidmisest, kutsudes samas nii kohalikke kui mäesuusaturiste teada andma, kui  neil on Raspa kadumise kohta mingit infot.

Kanada Briti Columbia 12 000 elanikuga Whistler, mis asub Vancouverist 125 kilomeetri kaugusel, on nii kanadalaste, ameeriklaste kui eurooplaste seas populaarne talispordikeskus. Keskuses töötab suusahooajal palju Austraaliast ja Euroopast pärit noori.

Kanada Whistleri mäesuusakeskus
Kanada Whistleri mäesuusakeskus Foto: wikipedia.org

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles