Tüdrukute kätš! Hanna Martinson Kristel Aaslaiule: su peika on see wannabe juutuuber

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Legendide lahing"
"Legendide lahing" Foto: Raul Mee

Mis toimub!? Näosaate staar Hanna Martinson ülbitseb Padjaklubi tähe Kristel Aaslaiuga. Tegu on siiski meelelahutussaatega "Legendide lahing", kus kuuleme, mida arvab Hanna Kristeli peikast, tuntud koomikust Mattias Naanist ja mida on Kristelil öelda Hanna ajakirjanduses ilmunud alastifotode kohta.

Täna lähevad räpilahingusse peale näitlejate Hanna Martinsoni ja Kristel Aaslaiu veel Elina Born ja Karl-Erik Taukar, kes kumbki on oma võidus täiesti veendunud. Humoorikas sõnasõjas virutatakse «purakaid» nii vastase karjääri, välimuse, edevuse kui ka muudel erutavatel teemadel.

"Legendide lahing"
"Legendide lahing" Foto: Raul Mee

Kolmandas duellis on Meisterjaan võtnud näitleja Mart Müürisepa alistamiseks kaasa salapärased roosad võitlusvahendid. Lisaks sõnadele püüab ta Mardil vaipa alt tõmmata ka ennenägematu koreograafia abil.

"Legendide lahing"
"Legendide lahing" Foto: Raul Mee

Osalejatele on treeneritena toeks räpilegendid Henry «Genka» Kõrvits ja Jarek «Chalice» Kasar. Saadet juhib Liis Lemsalu.

«Legendide lahing» on juba täna Kanal 2 ekraanil kell 20.35

Vaata treilerit SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles