Kerli esineb jaanipäeval Eestis mitmemeetrises digitaalses kleidis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv.
Kerli Kõiv. Foto: Erlend Štaub

Tänavusel Pühajärve jaanitulel esineb mitmeid kodumaised artiste eesotsas Kerli Kõivuga. Äsja uue muusikaagentuuriga koostööd alustanud Kerli annab Pühajärvel suve ainsa Eesti kontserdi.

Ameerika Ühendriikides pikalt valmistatud ja Lõuna-Eesti metsade vahel viimistletud erishowga tuleb Pühajärve publiku ette maailmas kõrgelt hinnatud Eesti staar Kerli.

Kerli uut lavashowd rikastab võimas visuaalne erilahendus, mille krooniks on kolmemeetrise läbimõõduga digitaalne kleit.

Kahepäevasel festivalil astuvad lavale veel Smilers, Terminaator, Karl-Erik Taukar, Shanon, Koit Toome, Traffic, Daniel Levi, Ott Lepland ja Lemon Fight. Paralleelselt pealaval toimuvaga leiab rannalaval aset vabariigi andekaimate riimiseadjate paraad. Oma talenti näitavad 5 Miinust, Genka ja Paul Oja live-bändiga, Arop, Wateva ning Tigran & Naan.

Välismaalt on oodata bände nagu Example ning Tungevaag & Raaban.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles