Stylechannel - vormiv pesu depressiivsetele koduperenaistele!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stylechannel - vormiv pesu depressvsetele koduperenaistele!
Stylechannel - vormiv pesu depressvsetele koduperenaistele! Foto: Triumph

Reedel, 20.mail toimub Stylechannelil klubis BonBon TRIUMPHi pesushow.


Näha saab Zenja Fokini lavastatud ja stiliseeritud  Triumphi  pesu- ja rannariiete moeshowd nimega DEPRESSIIVSED KODUPERENAISED.

Nii mõnigi klubikülastaja võib ehmatada show esimese osas kui näeb laval modelli, kellel lokirullid peas. 50ndate koduperenaine on TAGASI!

Nimelt on pesubrändil Triumph täiuslikult vormiv pesu Shape Sensation ehk meie seksika figuuri saladus.

Naiselikult kurvika figuuri ihalejatel on põhjust rõõmustamiseks: algaval hooajal tutvustab Triumph esmakordselt oma uue Shape Sensation kollektsiooni raames kolme innovaatilist ja suurepärastelt figuuri vormivate omadustega pesusarja.

Tegemist on täiesti uudse kontseptsiooniga pesutööstuses, mis pälvis tähelepanu juba möödunud sügisel: mitte kunagi varem ei ole vormiv pesu näinud välja sedavõrd seksikas ja stiilne!

 

Lace Sensation, Retro Sensation ja Smooth Sensation – see on glamuur, kaunis välimus ja suurepärane istuvus ühes komplektis! See võimaldab sul särada, samal ajal vormides sinu figuuri täiuseni.

Shape Sensation kollektsiooni kuuluva pesu abil saavutad nii jalustrabava dekoltee, peene piha, lameda kõhu, siledad reied kui ka pringid tuharad.

Shape Sensation kollektsioon on sinu võti ihaldusväärse figuuri saavutamiseks. Esmakordselt saad kanda pesu, mis laseb sul särada sinu loomulikus ilus, vormides samas figuuri ja rõhutades kauneid, naiselikke kumerusi. Pesu, mis võimaldab sul tunda ennast seksikana ning mida on mugav kanda.

 

Show teine osa on pühendatud saabuva suvehooaja lemmikrannariiete tutvustamisele, mida ilmestavad eriline lavadekoor – palmid,  rannatoolid….

Musitseerib : tšellist Joosep Kõrvits

Meigid teeb Maybelline New York

Soengud valmistab Duglas&Bauman salong.

Dj-ks on Kert Klaus

Show algab kell 00.30

Üritus korraldab Stiilikanal OÜ

Nõud pestud, söök tehtud, toad koristatud - nüüd peab veel ainult kurvid üle lugema!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles