Millised tilgad panevad Anna-Maria Galojani mõnulema?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojani värske moegalerii, mai 2011
Anna-Maria Galojani värske moegalerii, mai 2011 Foto: Olga Venediktova

Hiljuti palju meediakajastust saanud kohtusaaga läbinud Anna-Maria Galojan on naine, kes ilmub avalikkuse ette alati meigitult ning hoolitsetult. Anna-Maria avas oma kosmeetikakoti sisu ka Buduaarile.


Kuigi üldine reegel on, et Anna-Maria Galojan jääb kaamera ette alati meigitult, küüned-juuksed korras ning hästiistuv riietus seljas. Siiski on ka tema elus päevi, mil ta end ei meigi.

 

«Reeglina ei kasuta ma kosmeetikat nädalavahetustel ning suvel, kui just pole mingit suuremat üritust!»

Suvel kasutab Anna-Maria ainult Chaneli niisutavat ja kerget jume andvat kreemi. Igapäevaselt nii talvisel kui suvisel ajal on ta kosmeetikakotis Elizabeth Ardeni 8 hour huulepalsam ning Eviani pihustatav termaalvesi.

«Olen proovinud väga erinevaid firmasid, kuid ikka ja jälle uuesti tulnud tagasi Eviani oma juurde. Kõige rohkem meeldib mulle, et see on lõhnatu, maitsetu ja looduslik,» sõnab Galojan ja lisab, et termaalvesi on ta jaoks asendamatu nii suvise kuumaga kui ka pikalt arvuti taga töötades.

«Ja loomulikult on alati mu meigikotis mu lemmikparfüüm Chanel Chance, mille juba paar tilka panevad mõnulema ja tõstavad tuju!»
 

Lisaks juba mainitud toodetele on Anna-Maria lemmikuteks Chaneli jumestuskreemid ning Diori ripsmetušš.

«Juukseid hooldan juba aastaid Wella SP sarjadega, ka reisimas käies püüan alati oma šampooni ja palsami kaasa võtta! Ka Johnsons’I spray beebiõli on asendamatu pärast hommikust ja õhtust dušši.»

Anna-Maria Galojani ilu saladus on armastus. «Armastus nii minu sees kui minu ümber, mis paneb silmad särama, rohkem naeratama ja garanteerib ka magusat und!»

Mis paneb Sind mõnulema?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles