Tuuli Roosma junnilugu on kopeeritud Youtube'ist?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Roosma Kanal 2 sünnipäeval
Tuuli Roosma Kanal 2 sünnipäeval Foto: Photo Factory
Seekordne Kanal 2 saade «Saladused» näitas lugu saatuslikust junnist. Saatejuht Tuuli Roosma jutust jäi mulje, justkui oleks tegu ühe eestlanna jutustatud pikantse looga. Siiski leidus täpselt analoogne videoklipp ka Youtube'is.

Lugu ise lühidalt järgmine: kaks noort veetsid kirgliku üheöösuhte. Hommikul jättis mees naise üksinda korterisse, kes tundis end seal väga mugavalt. Ta käis vetsus ning potti jäi hulpima üks õnnetu kakajunn, mis ei tahtnud sugugi alla minna ning naine otsustas selle potist välja õngitseda.

Lahkudes jättis naine lauale paberi enda telefoninumbriga ja unustas sinna kõrvale kilekoti junniga. Pole vist vaja öelda, et mees ei helistanud talle kunagi.

Elu24 lugeja saatis aga vihje, et täpselt analoogne lugu Kanal 2 junnilooga, ripub üleval ka Youtube'is. Vaata seda SIIT.

Klipp on võitnud omas žanris isegi Kanada parima komöödiaklipi tiitli «Best Web Clip». Naljaklipp on toodetud PlayThrough media, IdeaSync poolt.

Otsusta ise, kumb on parem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles