Forbes: maailma mõjukamad kuulsused on Gaga, Oprah ja Bieber

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: SCANPIX

Majandusajakiri Forbes avaldas tänavuse saja maailma mõjukama inimese nimekirja, mille tipus on seekord popstaar Lady Gaga.

Saatejuht Oprah Winfrey järel on uustulijana kolmandal kohal 17-aastane laulja Justin Bieber.

Maailma mõjukamate inimeste esikümme

1. Lady Gaga
2. Oprah Winfrey
3. Justin Bieber
4. U2
5. Elton John
6. Tiger Woods
7. Taylor Swift
8. Bon Jovi
9. Simon Cowell
10. Lebron James

Sada mõjuvõimsamat inimest meelelahutustööstuses teenisid viimase 12 kuuga kokku 4,5 miljardit dollarit. Tabeli koostamisel võeti arvesse ka mõjukust sotsiaalmeedias, televisioonis ja pressis.

Lady Gaga ei jõudnud esikohale mullu teenitud 90 miljoni dollari pärast, vaid tänu 32 miljonile fännile Facebookis ja kümnele miljonile jälgijale Twitteris.

Teise koha omanik Oprah teenis mullu 290 miljonit dollarit, kuid järgmisel aastal sellist summat ilmselt loota ei ole - tänavu saab otsa tema legendaarne telesaade.

Bieber tõestas, et mõjukamate inimeste nimekirja võib pääseda ka 17-aastane poiss. Teismeline südametemurdja sai kolmanda koha tänu 1,6 miljardile vaatamisele Youtube'is ja kontsertfilmile, mis teenis üle maailma 100 miljonit dollarit. Bieberil on Twitteris 9,6 jälgijat, rohkem kui president Barack Obamal. Eelmisel aastal teenis Bieber kokku 53 miljonit dollarit.

Vaata täielikku tabelit siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles