Aus ülestunnistus: lauljatar Kerli Kõiv võitleb madalseisuga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv
Kerli Kõiv Foto: Instagram

Lauljatar Kerli Kõiv, kes mõnda aega metsarüppes elas, on otsustanud sellele elule kriipsu peale tõmmata. Lisaks avaldab naine ka, et tema elus on viimasel ajal möllanud keeristorm.

Muusik ja lauljatar Kerli Kõiv ehitas omale mõned aastad tagasi Eesti metsa templi, et seal rahu ja vaikust nautida. Nüüd on aga noor muusik ehitatud templimaja mõneks ajaks maha jätnud ning põrutanud tagasi Los Angelesse.

Oma fännidele ehk Moon Children nime alla koondunud grupile seletas Kerli eemalolekut sellega, et ta tegi endaga spirituaalses mõttes põhjalikku tööd, eesmärgiga jõuda järgmisele tasandile. 

Viimastel aastatel on Kerli sõnul tema elus möllanud keeristorm, mistõttu on kõik tema elus muutunud. «Elus tuleb aeg, kus üks faas tuleb lõpule viia ning ette tuleb võtta otsingud, et ületada deemonid, mis vahel lähevad tagasi lapsepõlveaegadesse ning parandama nendest tekkinud sügavad praod,» kirjeldab Kerli olukorda.

Ka lisab lauljanna, et vahepealne etapp tema elus on olnud niivõrd keerukas, et naisterahvas on pidanud võitlema elujõu nimel. «Mitmed raskused on mind samaaegselt tabanud ning pannud mind sügavalt enese sisse vaatama ning üle küsima, mida ma enda jaoks manifesteerin ja kes on need, kellel olen lasknud olla osake oma elust.»

Kogu olukorra võtab Kerli kokku nii: «Ühesõnaga, ma ehitasin justkui maja, mis oli «okei», aga kuna «okei» ei ole piisavalt «maagiline», pidin ma kogu maja «maha põletama», et uus üles ehitada.» Lauljanna lisab ka, et nüüd annab talle jõudu taas tööprotsess, naine kirjutab muusikat ning on inspireeritud uutest suhetest. 

 

My precious Moon Babies <3 How is life? I wanted to send you some good vibes and love from my new LA sanctuary and check in. I know I’ve been somewhat MIA from social media this year. It is not because I have forgotten you or aren’t working on new stuff. It’s because I’ve been needing to do some deep personal work to bring all aspects of myself and my life to new levels. There are times in life where a way of being has expired and one needs to go on a solitary quest to face their darkest demons and repair the deep cracks in their ways - sometimes dating back to an early childhood. The past few years of my life has been a whirlwind and literally everything has changed completely. It has been heavy and strenuous and at times so excruciating I’ve been struggling to find the will to keep on living. Several hardships have hit me simultaneously and they have forced me to take a very hard look at who I was on a core level, what I was manifesting and what and who I’ve allowed to be a part of my life. Generally speaking, I had built a house that was ok but since ok is not magical enough, the whole house needed to be burnt down fearlessly so a new one could be built from the ground up. I hope I’m not being overly optimistic by saying that I feel like I am facing a new dawn now but all I know is that I am excited about my art again and grateful for the new relationships based on respect and positivity flourishing in my life. I wanted to thank you for your love and support over the years. I am grateful to share this insane journey with you and looking forward to what’s to come next. How are you? Love you always, -Moonchild K

A post shared by Kerli (@kerlimusic) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles