Kuulus jutusaatejuht Ellen võib enda tööst ilma jääda

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ellen võib enda saatest ilma jääda.
Ellen võib enda saatest ilma jääda. Foto: SCANPIX

Uueks Oprah's tituleeritud ja rahva poolt palavalt armastatud Ellen DeGeneres võib peagi enda töö kaotada, kuna tema tööd jahib palju noorem ja provokatiivsem saatejuht.

42-aastane Chelsea Handler, kes on varasemalt olnud mitme erinevate saate juht, tunnistas, et ta on teleekraanidele naasmas ning kõikide tööalaste variantide hulgast tundub talle Elleni saade kõige magusam.

Chelsea on öelnud, et 60-aastane Ellen peaks tegema ruumi uuele talendile, pidades selle all silmas loomulikult ennast.

Chelsea ei öelnud seda küll Ellenile näkku, aga ta tegi seda sõpradele, öeldes, et ta võiks vabalt armastatud saatejuhi rolli täita. «Chelsea on praegu päevaste teleprogrammide juhtimise osas väga hinnas ning ta võib konkureerida ka kõige suuremate nimedega teleekraanidel,» sõnas allikas.

Peale Elleni asendamise kuuluvad Chelsea potentsiaalsete uute tööandjate hulka ka Wendy Williamsi saade, Megyn Kelly roll NBC-s või olla üks mitmest saatejuhtist saates «The View».

Ellen DeGeneres on NBCUniversal telekanalil juhtinud endanimelist saadet aastast 2003.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles