Modell Blac Chyna seksivideo lekkis internetti

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blac Chyna
Blac Chyna Foto: SCANPIX

Twitterisse postitatus videos on näha, kuidas Chyna tundmatule mehele suuseksi teeb.

Videos on kuulda, kuidas mees sosistab naisele, et ta «näeb hea välja». 

Naise tuttav sõnas, et see võib tema karjäärile halvasti mõjuda. 

Kui see vastab tõele, siis on see natuke irooniline, sest Blac Chyna, pärisnimega Angela Renée White, lapse isa Robi õde Kim Kardashian seksivideo tegemisega just kuulsaks saigi.

Blac Chyna
Blac Chyna Foto: AFF/PA Images/Scanpix

«Ta just sõlmis suure lepingu ühe lastefirmaga,» sõnas allikas. «Ta ei uskunud, et mees võiks selle video kuhugi postitada.»

Vaid minutid pärast seda, kui video Twitterisse postitati, nõudis naise tiim sotsiaalmeedia kanalilt, et see maha võetaks. Praegusel juhul see enam sealt leitav ei ole.

Blac Chyna oli pikalt koos Kardashiani klanni ainukese meessoost võsukese Rob Kardashianiga ja sai temaga ka tütre, kellele pandi nimeks Dream.

Fännid spekuleerida, et videos olnud meheks võib olla räppar Playboy Carti, kellega Blac Chyna eelmisel aastal flirtis. Aga ühe Instagramis tehtud postituses kiitles aga teine räppar, mees nimega Mechie, et tema on videos olnud mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles