Üle 70 Eesti esineja astub üles muusikafestivalil «Kokkutulek»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rabarocki esimene päev - Pantokraator
Rabarocki esimene päev - Pantokraator Foto: Andres Kütt (fotokala.ee/rabarock2009)

Juunikuu viimase päeva õhtul alustab Haapsalus muusikafestival «Kokkutulek», mis kestab kuni kolmanda juulini. Parimatest parimad mahutab kolm erinevat pealava ning peaaegu sajast tunnist kodumaisest muusikast saab elamuse igaüks.

Kokkutulek on Eesti muusika festival, mis toimub Haapsalus ning selle ümbruses 30. juunist kuni 3. juulini eesmärgiga koondada toredad inimesed üle Eestimaa ning pakkuda head kodumaist muusikat igale maitsele.

Festivali kolmel pealaval ning ööklubis esineb üle 70 Eesti esineja akustilise muusika viljelejatest metal-bändideni. Lisaks on festivalil ka telkimisala, kus saab järgmiseks pikaks päevaks kenasti välja puhata.

Kokkutulekul esinevad Mahavok, Mari Pokinen, Birgit Õigemeel, Margus Vaher, Lenna Kuurmaa, Liisi Koikson, Ines, SKA Faktor, Ott Lepland, Singer Vinger, Kukerpillid, Justament, Metsatöll, Noorkuu, Pantokraator, Bedwetters, Traffic, Tanel Padar & The Sun ning paljud-paljud teised Eesti parimad.

Festivali passid ning piletid on müügil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles