«Saladused»: piiritu ahnus ja saatuslik junn

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Roosma
Tuuli Roosma Foto: Kanal 2

Seekordne Kanal 2 saade «Saladused» näitas lugu noortest, kes lõid noa selga omaenese vanematele ning rääkis ühe koomilise loo tütarlapsest, kes jäi hajameelsuse tõttu peigmehest ilma.

Saates näidatud lood on tõestisündinud, kuid inimeste privaatsuse huvides on nimed ja kohad muudetud ning taaslavastustes mängivad näitlejad.

Kõrilõikajad lapsed

Kuldses eas Vallo ja Malle ei soovinud eluõhtut üksinda veeta ning leidsid teineteist tutvumiskuulutuse kaudu. Malle kolis Vallo juurde ning nendega jagas maja mehe 22-aastane poeg Martin.

Noormees pidas sageli pidusid ning ühel päeval läks ta purjus peaga sõitma ja tegi ränga avarii, mille tagajärjel pidi pikalt haiglas olema ning vajas hiljem taastusravi.

Kui Martin haiglas oli, sadasid sisse Vallo tütar Merike ja tema mees Jaanus. Ta tahtis isalt raha ning kui selgus, et rahalist toetus ei saa, teatas, et tahab koos perega isa majja kolida. Segavaks faktoriks sai muidugi isa uus naine Malle, keda terroriseerima hakati.

Martin saabus varsti haiglast koju ja temaga koos tuli majja põetaja Marge ning asjad läksid veel kummalisemaks.

Aasta pärast otsustasid Martin ja põetaja leivad ühte kappi panna ning tekkis veel üks inimene, kes ihaldas Vallo maja. Abielunaisena läks Marge eriti furoori täis ning tegi Malle elu põrguks.

Malle ei tahtnud noortele järgi anda, kuid mõistis lõpuks, et selline elu pole elamist väärt, pakkis asjad ning läks minema.

Saatuslik junn

Kas noort veetsid kirgliku üheöösuhte. Hommikul jättis mees naise üksinda korterisse, kes tundis end seal väga mugavalt. Ta käis vetsus ning potti jäi hulpima üks õnnetu kakajunn, mis ei tahtnud sugugi alla minna ning naine otsustas selle potist välja õngitseda.

Lahkudes jättis ta lauale paberi enda telefoninumbriga ja unustas sinna kõrvale kilekoti junniga. Pole vist vaja öelda, et mees ei helistanud talle kunagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles